Trupa byron a lansat „Memento", primul single de pe viitorul album de studio - VIDEO

 

Trupa byron a lansat, vineri, piesa „Memento”, un cântec despre trecerea timpului, despre ignorarea prezentului şi despre anxietăţile pe care le trăim cu toţii în această perioadă. „Memento” este primul single de pe al 8-lea album byron, ce urmează să fie lansat în toamna acestui an.

„După ultimul concert din turneul Nouă a venit cineva la mine şi mi-a spus că ar trebui să mă îndrăgostesc, să plec în lume, să fac cumva să prind şi pozitivismul din aer şi să-l traduc în muzică. Avea dreptate, prea mi-am făcut un obicei din a vorbi despre lucrurile mai puţin pozitive din vieţile noastre. O săptămână mai târziu ne închideam cu toţii în case, laolaltă cu anxietăţile şi fricile pandemiei. În primul an n-am putut să scriu mai nimic. În al doilea însă am răbufnit.

Tăcerea devenise de nesuportat. Am scos din mine tot ce era de scos şi am umplut sertarele cu o mulţime de cântece noi. Învârtitul ăsta între aceiaşi pereţi nu mi-a îngăduit nicidecum să prind pozitivismul din aer, dar m-a făcut să mă gândesc mai în adâncime la misterul existenţei noastre în acest timp şi loc. Şi n-am putut să nu mă mir cum luăm noi totul for granted, ca şi cum altfel n-ar putea fi, sau cum ne uităm spre trecut cu nostalgie şi spre viitor cu speranţă, ignorând total prezentul”, declară Dan Byron.

 

„Memento” este disponibil pentru streaming şi download pe toate platformele de distribuţie digitală: https://lnk.to/byron-memento

Artwork-ul piesei este realizat de clăparul trupei, 6fingers, pornind de la o fotografie de Cristina Oltean (https://www.facebook.com/elegantlytasted).

Piesa este înregistrată, mixată şi masterizata la Unda Recording în Bucureşti de către Dan Georgescu. Lyric video-ul este realizat de Laszlo Demeter.

Trupa byron este formată din: Dan Byron – voce, chitarra, flaut, Sergiu „6” Mitrofan – pian, chitară, voce, Dan Georgescu – chitară, Laszlo Demeter – bas, Andrei Ilie – tobe.

About Post Author

Lasă un răspuns