Asia Express, cel mai dur reality show din România începe în februarie, la Antena 1, iar vedetele noastre se luptă din răsputeri pentru marele premiu. Fanii Asia Express e vor bucura să afle că mai este foarte puțin până ce show-ul se va întoarce pe tv cu un sezon nou.

Producătorii au făcut anunțul

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=i_AUfkO4yfI
Asia Express, cel mai dur reality show din România începe în februarie, la Antena 1. ”Nu mai este mult… Cine e nerăbdător să ridice mâna sus!”, așa sună anunțul începerii sezonului 3 din „Asia Express” difuzat la Antena 1 din luna februarie.

Data exactă la care va începe Asia Express și când se va difuza
Asia Express, show-ul cel mai așteptat de la Antena 1, va avea premiera pe 16 februarie 2020. Concurenții, vedete autohtone, vor da tot ce au mai bun pentru a rămâne cât mai mult în competiție. Pentru a câștiga amulete, și poate marele premiu. Duminică, 16 februarie, fanii show-ului Asia Express se vor bucura de o nouă cursă plină de tensiune și momente amuzante.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au lăsat lumea virtuală și au plecat în aventura vieții lor în cel de-al treilea sezon Asia Express, show ce va începe la Antena 1 în 16 februarie 2020. Deși aveau lecțiile făcute și știau cam ce avea să le aștepte în această cursă, cele două blonde au rămas mute de uimire.

Producătorii au făcut anunțul. Data exactă la care va începe Asia Express și când se va difuza

„Mie mi-a plăcut încă de la început ideea de a participa la acest show, iar acum simțim adrenalina la cote maxime. Ne place foarte mult și e fix așa cum ne-am imaginat. Ce nu știam însă și ce voi nu puteți vedea în întregime este ce se întâmplă în spatele camerelor. E absolut incredibil câtă lume este implicată, cum există oameni care se ocupă de fiecare detaliu, cum reporterii și cameramanii sunt și ei în cursă cu noi. Cine a gândit toată treaba asta e clar foarte tare!”, au povestit Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

About Post Author

Lasă un răspuns