O data cu lansarea noului single Anya lanseaza si videoclipul piesei “Fool Me”, un clip de imagine, ale carui filmari au durat 3 zile, locatiile variind intre Sibiu si Bucuresti, atat indoor (intr-un club foarte cunoscut din Bucuresti) cat si outdoor (centrul vechi al Sibiului, central vechi al Bucurestiului, zona Unirii, Casa Poporului).

Aparitia Anyei pe un scuter retro cu un outfit din piele si scenele  alaturi de personajul masculin sunt doar cateva din elementele ce dau senzualitate noului videoclip.

Personajul masculin din videoclip se numeste Lucian Sultan si este un dansator-coregraf foarte cunoscut in toata lumea, de altfel una din cele mai reprezentative aparitii ale sale este cea din videoclipul lui David Gueta si Akon- “Sexy bitch”.

“Nostim este faptul ca Lucian este unul din fostii mei dansatori (acum 5 ani) si un prieten foarte bun, iar scenele din clip ne-au suprins in ipostaze nu tocmai “amicable”, insa a trebuit sa trecem peste aceste momente mai mult sau mai putin confortabile. Ne-am simtit foarte bine si ne-am distrat cu totii pe aceasta tema.“, a declarat Anya.

Videoclipul “Fool Me” este un proiect MediaPro Music, produs de Star Agency, in regia lui Alex Burtea de la Push Entertainment , stylingul a fost asigurat de Dana Iuga, hairstylist Luciano, make-up Cristina Capatana.

Sursa: SuperMuzica


Lasă un răspuns