ANTHONY KIEDIS, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, un fan înfocat al Los Angeles Lakers, a fost dat afară din arenă, după ce i-a adresat injurii jucătorului de baschet Chris Paul, apărător la echipa Houston Rockets.

Momentul s-a petrecut în ultima repriză a meciului, care a avut loc la Staples Center.

Kiedis şi colegul său de formație Flea se aflau între celebrităţile aflate în public la primul meci al sezonului în care a jucat LeBron James la Lakers, dar Kierdis nu a apucat să vadă finalul jocului. Debutul lui LeBron James a fost umbrit de o altercaţie între apărătorul Chris Paul de la Houston Rockets şi Rajon Rondo, de la LA Lakers, care şi-au împărţit câţiva pumni. Scandalul a venit după ce Brandon Ingram, jucătorul extremă de la Lakers s-a contrat dur cu James Harden de la Rockets. Când a început lupta dintre Rondo şi Paul, a intervenit şi Infram, toţi trei fiind suspendaţi de NBA.

În timpul încăierării, martorii spun că l-au auzit pe Kiedis reproşându-i lui Chris Paul cele întâmplate, după care a fost escortat către ieşirea din arenă, moment în care a făcut semne obscene către un membru al echipei celor de la Houston.

 

About Post Author

Lasă un răspuns