Vibe up yourself cu DJUMA SOUNDSYSTEM la Kristal Club – 9 martie 2013

 

Vibe up yourself cu Djuma Soundsystem! Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate act-uri scandinave din crew-ul Get Physical, alaturi de rezidentii VIBE FM DJ Optick, Christian Green si Raoul Russu vor fi prezenti sambata, 9 martie la Kristal Club.

 

Djuma Soundsystem, binecunoscutul proiect ce a scris istorie in anii 2000 cu productia Les Djinns revine pe 9 martie la Kristal Club, in cadrul unui eveniment marca Vibe FM. Fondat in anul 2003 de catre norvegianul Mikkas si danezul Lars B, proiectul Djuma Soundsystem se identifica in prezent doar cu primul dintre ei, un artist complet ce continua sa mentina fresh sound-ul autentic si emotionant care l-a consacrat.

 

Cu acelasi spirit progresiv si apetit pentru productie, Djuma Soundsystem imbina in prezent beat-uri nostalgice intr-un melanj tech house, house, disco si techno. De-a lungul anilor a semnat release-uri la label-uri consacrate ca Get Physical, Toolroom, Rebirth, Eskimo Records, My Favorite Robot si Noir, a remixat artisti ca Uner, Tiger Stripes, Trentemoller, Martinez, Moby, Maya Jane Coles si a primit recunoasterea internationala prin productii ca This Sound, Jaded, Bipolar, Zillion Lights, Small Fries, Kamloso si, bineinteles, memorabila Les Djinns.

 

Les Djinns ramane piesa de referinta pentru intreaga istorie Djuma Soundsystem, un etalon al vibe-ului anilor 2000, o productie emotionanta si nemuritoare pozitionata intre cele mai bine vandute track-uri din istorie pe cunoscutul portal de muzica Beatport. Classic!

 

Membru important in crew-ul Get Physical, anul 2013 a inceput mai mult decat promitator pentru Djuma Soundsystem, semnand release-uri la Noir Music si Tenampa, si fiind remixat de producatorul numarul unu de la Mobilee, in persoana lui Rodriguez Jr.

Lasă un răspuns