Pragul atins de 10.000 de fani aduce si o surpriza pentru acestia. 10.000 VIBE FM FANS PARTY!

Vibe FM este din nou numarul 1!!La aproximativ 6 luni de la lansare, pagina VibeFM de pe Facebook a reusit sa stranga 10.000 de fani, devenind astfel primul post de radio din Romania care a obtinut asemenea performanta!

Cu o rata de crestere de aproape 1000 de fani noi pe saptamana in ultimele 4 saptamani, pagina de fani aduce VibeFM unde este audienta principala si contribuie la interactiunea cu ascultatorii. Lucru dovedit si de statistici: dintre cei 10.000 de fani, peste 25% sunt activi in fiecare saptamana pe pagina.

Prezenta activa pe Facebook are, bineinteles, si rezultate : o medie de peste 33.000 de ascutatori unici zilnic ai stream-ului VibeFM, plus facebook.com prezent constant in top 3 al celor mai buni refferers pentru vibefm.ro

Pragul atins de 10.000 de fani aduce si o surpriza pentru acestia. 10.000 VIBE FM FANS PARTY!

Vineri, 26 martie, vedetele VibeFM (DJ Optick, Vali Barbulescu, DJ Andi & Liviu Hodor, Vika Jigulina) vor mixa intr-o petrecere de pomina in clubul The Gate (Str. Primo Nebiolo nr. 1, vis-a-vis de Facultatea de Agronomie), incepand cu ora 22.00, iar Vibe FM face cadou intrarea in club si un rand de bautura. Pentru ca viberii adevarati petrec pana dimineata !

 

 

 

About Post Author

Lasă un răspuns