Primăria Sectorului 3 organizează, în perioada 3 iunie – 25 septembrie, Stagiunea muzicală estivală.

    Cea de-a XI-a ediție se va desfășura pe parcursul a patru luni, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în Parcul „Al.I.Cuza”, la Foișorul de lemn de pe aleea principală.

    Bucureștenii vor avea parte de 51 de concerte din diferite genuri muzicale.

    Toate producțiile vor fi live și se vor organiza în Parcul „Al I. Cuza”, la foișorul de lemn, acces din str. Baba Novac, intersecție cu str. Cîmpia Libertății.

    Astfel, concertele de vineri se vor desfășura în intervalul orar 20:30 – 21:30 și vor cuprinde concerte de muzică folk, jazz-blues, rock acustic.

    Spectacolele organizate în zilele de sâmbătă și duminică vor avea loc în intervalul orar 18:00 – 20:00 și vor cuprinde: muzică populară românească, muzică românească veche, piese celebre din muzica universală, fanfară, muzică de film, muzică de promenadă, valsuri, polci etc. Concertele de vineri au intrat în programul Stagiunii muzicale estivale anul trecut.

    Cadrul intim oferit de Foișorul de lemn a creat o apropiere specială între artiști și public.

    Programul de vineri al ediției a XI-a va cuprinde concerte Partizan, Sarmalele Reci, Mihai Mărgineanu, Marius Bațu, Alexandra Ușurelu, Emy Drăgoi, Maria Răducanu, Zoia Alecu etc.

    Programul fiecărui week-end va fi comunicat săptămânal.

    Stagiunea muzicală estivală începe vineri, 3 iunie, ora 20:30, cu concertul acustic al trupei Vița de Vie, iar sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18:00 va concerta Orchestra „La musica”.

    Accesul publicului la eveniment este liber.

About Post Author

Lasă un răspuns