Parlamentarii mai au doar două zile pentru a-şi actualiza declaraţiile de avere. Unii dintre ei au făcut deja modificările.

Unii parlamentari nu prea au simţit criza. Cel puţin aşa reiese din declaraţiile de avere. De exemplu, deputatul PDL, Dan Păsat, deţine 20 de terenuri, cu nouă mai mult faţă de anul precedent. A renunţat totuşi la un apartament din Bucureşti şi la un spaţiu comercial din Giurgiu, dar şi la un ceas Rolex care valora 25.000 de euro.

PreÅŸedintele PNL, Crin Antonescu, ÅŸi-a cumpărat un autoturism de lux ÅŸi a adăugat la averea sa bijuterii cu diamante în valoare de opt mii de euro. Åži Roberta Anastase iubeÅŸte bijuteriile. Are astfel de obiecte preÅ£ioase de aproape 10.000 de euro, cu 3.300 de euro mai mult decât în 2010. În plus, a primit cadou de la părinÅ£ii săi o bijuterie care valorează 2.500 de euro.

Un alt deputat PDL, Mihail Boldea, şi-a cumpărat un teren de 500 de mp şi a donat trei apartamente unui membru din familie. Altora le-a mers ceva mai rău.

Deputatul PSD Eugen Bejinariu ÅŸi-a redus conturile cu mai bine de 10.000 de euro, în timp ce democrat-liberalul Cristian Boureanu a rămas cu datoriile de anul trecut. A reuÅŸit să adune totuÅŸi în conturi cu 33.000 de euro mai mult.


About Post Author

Lasă un răspuns