VEST FEST este festivalul anual, de muzică și cultură urbană, ce are loc în Timișoara.

    Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 18-20 octombrie.

    Artiști precum Akua Naru, Suie PaparudeDOCMacanacheSpecii, Bad and Boujee dar și mulți alții, vor urca pe scena festivalului, la cea de-a treia ediție.

    După ce ediția din 2017 a fost sold-out înaintea începerii festivalului, vrem ca anul acesta să oferim un spațiu mai primitor din punct de vedere al capacității cât și o experiență inedită, având artiști noi în line-up dar și noutăți în comparație cu edițiile anterioare.

    Abonamentele PRESALE pentru toate cele 3 zile de festival, au fost puse în vânzare la prețul de 149 lei și sunt în număr limitat.

    Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

    Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 


About Post Author

Lasă un răspuns