Cu sprijinul autorităţilor spaniole, poliţia română pune la cale un plan îndrăzneţ şi periculos deopotrivă pentru a demasca o organizaţie criminală şi a-l captura pe lider.

Comedia se instalează odată cu vizita unui oficial spaniol care îi pune în mare dificultate pe funcţionarii români.

La „Hola, mamacita, Shakira, Pique” se rezumă tot vocabularul lor în spaniolă şi cam tot atâtea înţeleg ei din directivele oficialului.

„Pornim în misiune, dar care-i aia?” Evident, lucrurile devin amuzante.

Noroc că există şi oameni competenţi care să se ocupe de intervenţia în forţă. O echipă de șase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă şi un funcţionar plin de pofte, cu toţii se pun în mişcare.

Un film independent regizat de Iura Luncaşu, comedia „Faci sau Taci” a fost realizată cu sprijinul Vertical Entertainment şi The Story Lab, divizia de conţinut a agenţiei internaţionale Dentsu Aegis Network.

Din 22 martie în cinematografele din toată ţara.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/FacisauTaci.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI.

Trailerul filmului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/CqB_4998TGM  

O producție nWave Pictures, animația „Corgi, Cățeii Reginei” urmărește aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice.

Rătăcit și departe de palatul regal, simpaticul corgi ajunge la un club de lupte pentru câini și este forțat să se confrunte cu tot felul de rase canine, unele mai ciudate ca altele.

În toată această aventură epică și încercările lui de a se întoarce la stăpână, Rex se va îndrăgosti iremediabil și se va descoperi pe sine altfel decât se credea. 

Una dintre cele mai ambițioase producții animate europene, „Corgi, Cățeii Reginei” are premiera în cinematografele din țară începând cu 15 martie, în varianta 3D, dublată în limba română. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

*Cofinanţat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene (Creative Europe Media).

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI.

Trailerul filmului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/R6AHe5xYkHg

About Post Author

Lasă un răspuns