Ryan Dunn a murit în această dimineaţă, după ce maÅŸina lui a ieÅŸit de pe ÅŸosea în jurul orei 2.30, ora locală, s-a lovit de un copac ÅŸi a izbucnit în flăcări.

Vedeta MTV, care a jucat în toate filmele francizei "Jackass", conducea un Porsche ÅŸi mai era în maÅŸină cu un alt pasager care nu a fost încă identificat, conform NBC Philadelphia.

Dunn a fost identificat cu ajutorul tatuajelor sale, conform unui martor care a asistat la scoaterea celor doi pasagerii din maÅŸina grav avariată. 

Ryan Dunn, în vârstă de 34 de ani, era cunoscut pentru glumele deseori periculoase pe care le făcea alături de colegii săi din "Jackass". MTV, postul care difuzează seria, a publicat cu ajutorul reÅ£elei Twitter o declaraÅ£ie prin care reprezentanÅ£ii spun că: "Suntem întristaÅ£i de moartea unui membru al familiei MTV, Ryan Dunn. Gândurile noastre se duc acum spre preitenii ÅŸi membrii familiei acestuia". Multe alte mesaje de susÅ£inere de la fani au apărut pe Twitter.

Imagini de la locul incidentului:

""

 

 

Interviu cu Ryan Dunn, despre lansarea "Jackass 3D". Alături de el, Jason "Wee Man" Acuna, Preston Lacy, Dave England şi Ehren McGhehey.

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns