2010 pentru formatia Vama se pare a fi anul decisiv in ce priveste viitorul lor in muzica. Dupa procesul cu "Trupa Veche", discutii si discutii despre cine ce piesa are voie sa cante, Vama cu Chirila in frunte, si-a pus mintea la contributie, au pus punct pe ceea ce au facut pana acum si au inceput o pagina noua, cu un single care are la baza un stil complet diferit.

Partea si mai frumoasa este ca noua piesa "Cantec de gasit" este oferit spre descarcare gratuita, ceea ce pentru romanul sarac este chiar un motiv de sarbatoare. Iata ce spune Tudor Chirila despre piesa: "Inca mai credem in oamenii care se cauta si care se gasesc. Inca mai credem ca oamenii se completeaza ca sa devina un intreg. Inca mai credem in iubire ca sens al desavarsirii. Iubirea ca un "superglue" menit sa lipeasca definitiv fiintele sortite sa devina una. Cred ca pentru fiecare dintre noi exista cu adevarat o femeie, undeva pe lumea asta, gata sa ne implineasca. Cateodata aceste intalniri se intampla, alteori nu. Si atunci, nu e oare de datoria noastra sa facem tot posibilul sa ne gasim? Nu trebuie eu sa ma arat ca sa fiu vazut? Cum sa stie de mine cea care mi-e destinata daca eu merg pe strada si ma inscriu resemnat in tiparele Armatei Urbane? Forta noastra este Cantecul. Iar muzica, de multe ori, te face sa fii autentic. Pentru ca atunci cand canti, te bucuri. Iar cand te bucuri, te exprimi. Asa s-a nascut Cantec de Gasit. Pentru cei care cauta. Pentru cei care vor sa fie gasiti.

Cei care doresc sa asculte Cantec de gasit, il pot descarca gratuit de pe site-ul formatiei. Pagina www.vamamusic.ro a fost relansata cu un design in acord cu noua piesa, iar in urmatoarele saptamani va gazdui o surpriza de proportii pentru fanii formatiei.

 Lasă un răspuns