Dupa editia de exceptie In deep And Dance din 2010, Luca Marano revine in Romania

Dupa succesul rasunator pe care l-a avut in anul 2010, cand a fost invitat in premiera sa mixexe la In Deep And Dance Days, Luca Marano, unul dintre cei mai cunoscuti Dj sicilian revine in Romania.

Our Evolution si Funky Business ne invita marti, 14 Fenruaria, sa sarbatorim impreuna  Valentine’s Day, in cadrul evenimentului Together Forever, line-up-ul fiind unul de exceptie.
Seara incepe cu Gully la pupitrul, care va fi avea onoarea sa deschida si seara premiiilor Nights. Mai departe raspunzatori de muzica vor fi  Rosario Internullo si Luca Marano.

 

 

 

 


 

 

Luca face parte dintr-o generaţie de artişti, care si au oferit contribuţia la dezvoltarea scenei clubbing a acestei insulei de la începuturile anilor 90 transformand Catania, oraşul său natal,intr-un un centru important.
Versatilitatea lui cat si trecerea printr-o varietate de stiluri fara sa ii afecteze sound-ul care l-a consacrat i-a creat o identitate admirata la nivel mondial.

Din 2010, impreuna cu Paolo Martini este unul din oamenii ce au creat ‚Paul’s Boutique’ în rolul de A & R manager, precum şi de producător.

His remix of "It’s You" and tracks like "Oh Set Me Free", "I’ll House U" and "Mediterraneano" are among the most supported and sold tracks of the entire Paul’s Boutique catalog.
Remix-ul sau la piesa ‚It’s You’ si la piese precum ‚Oh, Set Me Free’ ,’I’ll House U’ si ‚Mediterraneano’ sunt printre cele mai vandute din intreg catalogul ‚Paul’s Boutique’.

Lasă un răspuns