ITINERARIU

București, Oslo, Hardangerfjord, Bergen, Geirangerfjord, Briksdal Gletscher, Gaularfjellet* , Sognjefjord, Flam, Fjorde, Oslo– București.

OFERTA – PROGRAM – AGENTIE TURISM DE TRADITIE, CU Asigurare de insolventa/faliment a agentiei*

Circuit NORVEGIA 2019 –   8 ZILE, 599 EURO euro/ pers. Grup minim 30 pers.  PERIOADA   12.09.2019. Pentru cei interesati, contact: nicoleta@best-event.ro

PROGRAM | Circuit Fiorduri 8 Zile Avion

Ziua 1. București – Oslo

Check-in și imbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Oslo. Transfer catre hotel. Cazare la hotel in zona Oslo.

Ziua 2. Oslo

Mic dejun. Dimineața, tur de oraș in Oslo, capitala Norvegiei. Obiective turistice: Parcul Vingeland, Opera Naționala, Palatul Regal și primaria. Dupa-amiaza, timp liber la Oslofijord și Holmenkollen Seara, cazare la hotel in zona Oslo.

Ziua 3. Hardangerfjord – Bergen

Mic dejun. Plecare spre vest și oprire in cunoscuta stațiune montana Geilo. Dupa deplasarea prin cel mai mare podiș al Europei – Hardangervidda se ajunge la spectaculoasa cascada Voringsfossen si la impresionantul fiord Hardanger. Seara, cazare la hotel in zona Bergen.

Ziua 4. Bergen

Mic dejun. Dimineața descoperiți renumitul oraș-port Bergen, parte a patrimoniului cultural UNESCO, pe cont propriu sau, opțional, ca parte a unui tur de oraș organizat*. Dupa-amiaza, deplasare de-a lungul coastei de vest și traversare cu feribotul a fiordului Sognen. Sosire in mijlocul celei mai importante zone de Fiorduri din Norvegia. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

Ziua 5. Geirangerfjord – Briksdal Gletscher

Mic dejun. Se viziteaza minunatul fiord Geiranger, cu apele sale de un albastru intens, inconjurat de munți acoperiți cu zapada, cascade și campii verzi. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

Ziua 6. Gaularfjellet*

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la piscina și sauna hotelului sau, opțional, excursie in munții Gaular unde descoperiți renumitele Gaularfjellet, Sognenfjord și Balestrand. Seara, cazare la hotel in zona Sunnfjord.

Ziua 7. Sognjefjord – Flam – Fjorde

Mic dejun. Plecare spre sud-est. Oprire in Boyabreen unde se poate admira o parte a celui mai mare ghețar din Europa – Jostedalsbreen. Traversare a fiordului Songen cu feribotul.

Acest fiord este numit si ‘Regele Fiordurilor’, deoarece cu cei 200 km lungime si 1300 m adancime este cel mai mare din Norvegia, iar datorita unicitații sale a fost inclus pe lista patrimoniului UNESCO. Seara, cazare la hotel in zona Oslo.

Ziua 8. Oslo– București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Oslo pentru check-in și imbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

*Servicii opționale neincluse in preț:

• Tururi de oraș ghid local in Bergen: 49 Euro/ persoana
• Excursie la Gaularfjellet: 55 Euro/ persoana
• Pachet doua excursii opționale: 99 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)
• Supliment demipensiune (7 cine): 179 Euro/ persoana (se rezerva doar la inscriere)

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane.

SERVICII INCLUSE

– Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Oslo – Bucuresti
– 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
– Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3 si 4* cu mic dejun
– Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului

SERVICII NEINCLUSE

– Taxe de aeroport 190 Euro / persoana
– Asigurare storno si medicala
– Intrarile la obiectivele turistice

Norvegia este o tara a fiordurilor si a ghetarilor, a bisericilor inalte de lemn, a partiilor de schi fond si a miturilor si legendelor. Camin al vikingilor, aceasta tara a realizat lucruri importante in istoria sa. Structura economica a aceste tari de pescari si navigatori, s-a schimabt odata cu descoperirea petrolului din Marea Nordului.

Desi Norvegia se afla foarte aproape de Polul Nord, viata este posibila datorita Curentului Golfului(Golfstream) care face zona arctica accesibila oricarui calalator.
In ciuda deschiderii catre lume, Norvegia s-a ferit cu succes de europenizare. Spre deosebire de vecinii lor scandinavieni, norvegienii au votat de doua ori impotriva intrarii in Uniunea Europeana.

Norvegia este mai mult decat o destinatie turistica, este o intoarcere la radacinile existentei, o serie de trairi si senzatii intr-o tara in care natura se gaseste in stare pura de mii si mii de ani! Peisaje dramatice de o frumusete coplesitoare, fiorduri magnifice, insule pitoresti, eleganta aurora boreala si neobositul „soare de la miezul noptii”, dar si asezari incarcate de cultura si istorie vikinga, sunt cateva dintre bogatiile pe care Norvegia le dezvaluie turistilor.

Porniti intr-o aventura cum doar o data in viata veti trai si lasati-va cuprinsi de farmecul norvegian!

About Post Author

Lasă un răspuns