Primul dintre ele, adică închiderea unui sezon minunat de concerte live 2012.-2013 se va face printr-un concert live URMA pe data de 20 iunie, începând cu ora 21.00 (open doors). Al doilea eveniment constă în închiderea stagiunii de petreceri ale clubului și va avea loc sâmbătă, 22 iunie.
Formația URMA este una dintre puținele trupe din România pentru care contează doar muzica. În decursul a peste 10 ani de carieră, trupa URMA există pentru plăcerea de a asculta și a face muzică – muzică bună, muzică pură, autentică, creată fără compromisuri și fără alt scop decât acela de a lăsa ceva în urmă. Așa cum spune chiar numele trupei. De la o piesă înregistrată aproape în joacă s-a ajuns la deja trei albume lansate și un al patrulea care urmează a fi dăruit publicului URMA cât de curând – fiecare album sunând altfel, dar fiind fiecare parte a unei povești.
URMA și-a început activitatea în 2003, lansând în același an albumul "Nomad Rhymes", un amestec acustic de chitară, flaut și percuție. Trupa și-a lărgit sfera de activitate, de la concerte și festivaluri autohtone, la reprezentații numeroase în Germania, Franța, Ungaria, Elveția și Anglia.
Doi ani mai târziu este lansat cel de-al doilea album, "Anger as a Gift", material ce s-a bucurat de contribuția unui nou muzician, Vali Racila – Sir Blues.
Al treilea album, "Trend Off" (2007) marchează activitatea de patru ani a trupei și încheie un ciclu al acesteia: 3 albume, sute de reprezentații live în țară și în străinătate, numeroase prezențe la festivaluri și un public divers si loial.
În prezent, URMA prezintă fanilor cel de-al patrulea album, "Lost End Found". Noul material discografic a fost înregistrat in studiourile ISV , avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.Masteringul a fost realizat in Anglia de către Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artiști precum Groove Armada, Fun Lovin’ Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle".
Noul material discografic conține 11 piese, din care putem menționa ”Terminus”, ”All Wrong” sau “Cine Iubește și Lasă”, videoclipurile acestor piese depășind deja 1.000.000 de vizualizări pe YouTube, şi va fi oferit publicului într-un format de excepție, construit integral sub deviza “fără compromisuri”, respectiv un album fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formației, Radu Dumitrescu, care a însoțit pas cu pas muzicienii Urma pe parcursul călătoriei muzicale intitulate ”LOST END FOUND”.
Preț bilet: 20 lei. Biletele se pot achiziționa numai de la intrarea în club în seara evenimentului.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/396589117128621

Lasă un răspuns