Rockerii de la Uriah Heep revine în faţa fanilor români pentru un concert de proporţii la Bucureşti. Reîntâlnirea muzicienilor britanici cu admiratorii autohtoni va avea loc pe 11 iunie 2013 la Arenele Romane, începand cu ora 20:00. 
Cu o carieră de aproape 45 de ani britanicii sunt consideraţi a fi una dintre cele mai de seamă trupe de hard rock a anilor ’70. Uriah Heep are la activ 23 de albume de studio, 13 live şi 16 compilaţii, vândute în milioane de exemplare la nivel mondial. Deşi componenţa trupei a suferit nenumărat modificări de-a lungul timpului, Uriah Heep a făcut istorie în topurile muzicale cu piese ca “Lady in Black”, “July Morning”, “Gipsy” sau “Easy Livin”.Prima vizită în ţara noastră a trupei a avut loc în urmă cu 21 de ani la festivalul Rock ’92, zece ani mai târziu cântau alături de Iris pe Aeroportul Băneasa la “Iris – 25 de ani”. De atunci rockerii britanici au fost de multe ori prezenţi în România, concertând la Bucureşti, Sibiu, Timişoara şi nu numai 

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse în vanzare în reţeaua şi online pe www.vreaubilet.ro, la preţuri ce variază, în funcţie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 
Categorie bilete Preţ 
Categoria I 100 lei 
Categoria II 70 lei 
Categoria III 50 lei

Lasă un răspuns