"Prin Fiber Power 150 Mbps, o premieră în România, UPC îşi consolidează poziţia pe piaţa de telecomunicaţii. În prezent, serviciul Fiber Power 150 Mbps este disponibil în patru oraşe şi va fi extins şi în alte localităţi în cursul anului 2013", a declarat directorul general al companiei, Severina Pascu, într-o conferinţă.

 Noul serviciu este disponibil în Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşi şi Timişoara, la un preţ de 50 lei/lună, inclusiv TVA.

  "Tehnologiile digitale au schimbat complet modul în care comunicăm, ne informăm şi ne distrăm. Fiecare dintre noi îşi doreşte servicii dedicate, care să-i adreseze dorinţele specifice. Noul portofoliu duce acest concept la un nivel superior", a spus Pascu.

  Alături de Fiber Power 150 Mbps, UPC România lanseaza un nou abonament de Internet – Fiber Power 100 Mbps, care va putea fi achiziţionat în afara pachetelor predefinite în cele patru oraşe anterior, la un preţ de 40 de lei, inclusiv TVA.

De asemenea, operatorul introduce canale TV de înaltă definiţie (High Definition – HD) în toate abonamentele de televiziune digitală.

Abonamentele UPC de televiziune digitală includ 3 sau 10 canale HD, iar clienţii au posibilitatea de a mări numărul acestora până la 17.

O altă noutate pe care UPC o anunţă este extinderea grilei de televiziune digitală cu noi canale, printre care trei cu documentare, două cu filme şi unul pentru copii – TV 1000, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature KidsCo, Sundance. Toate acestea sunt disponibile în abonamentul Maxim HD.

"UPC îşi consolidează astfel grila de canale documentare – în prezent aceasta include 18 canale, dintre care 4 sunt HD", a mai spus Pascu

Tarifele abonamentelor UPC România, care includ servicii de televiziune, voce şi Internet, sunt disponibile la preţuri cuprinse între 59 şi 89 lei/lună, inclusiv TVA, potrivit datelor companiei.

Prezentă pe piaţa românească din 1992, UPC este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din România, furnizând servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit, internet de mare viteză şi telefonie fixă digitală.

Operatorul are 1,147 milioane de clienţi în 200 de oraşe medii şi mari.

În primele şase luni, veniturile în dolari ale UPC România au scăzut cu 9,7%, de la 73,1 milioane de dolari la 66 milioane de dolari.

În lei, veniturile operatorului au crescut cu 2,6%, la 223 milioane de lei, de la 217 milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului 2011.

UPC România este afiliată la UPC Broadband, divizia europeană a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din lume.

Principalii concurenţi ai UPC România sunt RCS&RDS şi Romtelecom.             

About Post Author

Lasă un răspuns