Finalul festivalului Untold, marcat cu artificii şi jocuri de lumini. Peste 300.000 de fani au participat în acest an la eveniment

Finalul festivalului Untold
Artificii şi jocuri de lumini[Sursa foto: Profimedia]
  • Ultima noapte de Untold
  • Afrojak, cel mai așteptat DJ al serii
Povestea Untold a luat sfârșit după 4 zile si 4 nopţi de distracţie. Seara trecută, peste 70 de mii de persoane şi-au luat „la revedere” de la ediţia din acest an. Zeci de artişti renumiţi, dar şi cei mai în vogă DJ-i au încins atmosfera, iar la final, cerul Clujului a fost luminat de artificiile şi jocurile de lumini.

Ultima noapte de Untold

În aşteptarea primilor artişti, tinerii şi-au făcut încălzirea la o scenă amenajată în jurul unui tramvai. Pe scena principală, distracţia a început pe ritmurile celebrului dj brazilian Alok. Acesta a invitat-o alături de el pe Inna, care a întreţinut atmosfera preţ de câteva minute.

Străni din toate colțurile lumii au venit în România pentru festival: ”Mă simt foarte bine, iubesc România, iubesc Untold.”

Afrojak, cel mai așteptat DJ al serii

Cel mai așteptat DJ al serii a fost aşteptat cu nerăbdare de zeci de mii de fani.

După un mic decalaj din cauza întârzierii avionului,  Afrojack  a urcat pe scena Untold.

https://www.facebook.com/UNTOLDFestival/videos/2685219405116600

Participarea la festival a devenit deja o tradiţe.”Deci, aşteptam de mult timp să zic aşa ceva, şi am revenit pentru a treia oară şi cred că o să mai revin. este super, este păcat că este ultima zi, dar venim şi anul viitor şi petrecem”, spune un spectator.

Pe scenă au urcat 200 de artişti pe parcursul celor 4 zile de festival.

La concertele lor au participat aproape 300.000 de oameni. Seara s-a încheiat cu un foc de artificii și jocuri de lumini.

About Post Author

Lasă un răspuns