Organizat de Stage Artist Management, UNIQDAY Festival se va intinde pe parcursul a trei zile, între 12 și 14 iulie, la Romexpo București, locație ce urmează a fi transformată aşa cum nu a mai fost văzută până acum.

Primii Headlineri vor fi curand anunțați.

Alături de ei, alţi 120 de artişti de renume internaţional vor performa pe cele 5 scene ale festivalului.

Pentru a asigura unicitatea la un nivel înalt de experienţe trăite, UNIQDAY face echipă cu cei mai buni show produceri romani și internaționali din domeniu, specialiști in scenotehnică, vision-producers de mare calibru ai festivalurilor cu puternică rezonanță la nivel mondial.

Primele pachete pentru Chapter 1:

Legends la UDF vor fi puse în vânzare şi disponibile începând cu inceputul lunii Februarie – Early Bird cu o reducere de peste 30%.

UNIQDAY – LEGENDS

„Construit în jurul conceptului LEGENDS, UNIQDAY va aduce la București un număr impresionant de, Dj, Artisti și Trupe de Top, care au scris și scriu în prezent istorie în industria muzicală internațională.

Cu zeci de milioane de discuri vândute, headlinerii UNIQDAY ne vor oferi o experiență unică pentru zecile de mii de spectatori.

“Conceptul creativ LEGENDS reunește carierele fulminante ale artiștilor, potențialul, talentul lor, cu tehnologia prezentului, producția de top, efecte speciale și decoruri, care vor transforma festivalul într-un spectacol ce îmbină realitatea cu fantezia.

UNIQDAY își dorește să așeze Bucureștiul pe harta celor mai importante festivaluri de muzică din lume.

5 SCENE + EXPERIENȚA SUPER VIP

Cele 5 scene, unite dupa un concept nou, vor transforma Romexpo București într-un spaţiu al trăirilor intense și experienţe profunde.

UNIQDAY se va desfășura pe o suprafata de 168 de hectare, în incinta Romexpo, devenind cel mai mare festival de muzica făcut vreodată în Capitală și un MAIN STAGE surpriză pentru festivalieri.

Indoor, în noile pavilioanele apropiate de Main Stage și la exteriorul acestora, vor fi ridicate alte trei scene, pe care vor evolua nume cunoscute din industria muzicală EDM, Pop, R&B, internațională.

Pavilionul Central Romexpo va fi rezervat unor momente unice, nemaiîntâlnite la festivalurile de muzică din România.

LUNA IULIE ÎNSEAMNĂ UNIQDAY

UNIQDAY va transforma Bucureștiul în destinația verii pentru iubitorii muzicii din toate colțurile țării și de peste hotare.

Vor fi trei zile cu activităţi complexe, un weekend prelungit în care festivalierii UDF vor avea ocazia să urmărească evoluând live nume legendare ale muzicii, în cadrul unei producții multimedia impresionante, cum nu a mai fost implementată până acum.

UNIQDAY va fi, an de an, festivalul verii care va aşeza Bucureștiul pe harta marilor evenimente muzicale internaționale.

About Post Author

Lasă un răspuns