Finalul de stagiune aduce pe scena mare a Palatului National al Copiilor cateva spectacole de top:

    Vara calendaristica incepe cu hohote de ras, pentru ca, dupa succesul comediilor “Ma mut la mama!” si “Ma mut la…tata?” primul serial de teatru din Romania continua cu “Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea!"

    Raspunsul il vei afla pe 7 iunie, de la Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu. Regia spectacolului este semnata de Gelu Colceag.

 


   

    Iar daca iubesti muzica si dansul avem inca o propunere pentru tine: pe 8 iunie te invitam la Palatul National al Copiilor, la "Un Alt Fel De Cabaret", un spectacol cu un concept unic in Romania!

    In distributie: Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Monica Davidescu, Florin Botis si Ozana Barabancea!

    Detalii, imagini din spectacol si locurile cele mai bune le gasiti pe www.unaltfeldecabaret.ro

 


   

    Apoi, pe 13, 20 si 27 iunie te asteptam la reprezentatiile finale ale unei piese de teatru ce a facut istorie: Emilia Popescu, Dana Dogaru si Horatiu Malaele isi iau “adio” de la spectacolul “Cafeneaua” cu trei reprezentatii memorabile la Sala Mare a Teatrului National.

    Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro,bilete.ro si biletoo.ro

 


   

    Luna se incheie cu doua reprezentatii ale unuia dintre cele mai appreciate si indragite spectacole ale momentului: “Dineu cu prosti”. Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica/Teodora Mares, Dorin Andone/Tomi Cristin si Alexandru Georgescu te asteapta la un festin cu grei, la Palatul National al Copiilor pe 28 si 29 iunie.

 


Regia Ion Caramitru.

    Biletele pentru toate spectacolele gazduite de Palatul National al Copiilor sunt disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro si blt.ro.

About Post Author

Lasă un răspuns