Pregatiti-va pentru un final de an fara zapada, mai ales daca locuiti in sudul tarii. Singurii care se vor bucura de un peisaj de poveste vor fi cei care si-au rezervat o vacanta la munte, acolo unde stratul de zapada are sanse mari sa se pastreze intact

In ultima zi a anului sa nu va asteptati la ninsori abundente ci la chiciura si ceata. Temperaturile scad sub 0 grade.

Si totusi cei care raman in Capitala de Revelion au sanse sa vada cativa fulgi. In ceea ce priveste noapte dintre ani, aceasta se anunta una destul de placuta cu -4 grade Celsius. Vorbim despre temperaturi mai ridicate cu 2 grade fata de valorile normale pentru aceasta perioada.

Mai norocosi sunt cei care pleaca la munte. Temperaturile scad de la o zi la alta, asadar partiile raman albe, acoperite de straturi de zapada de pana la 25 de cm si in plus se anunta si ninsori.

Daca insa ati stabilit sa petreceri la malul marii, vestile nu sunt tocmai bune. Se anunta ploi si vant puternic. E drept insa ca aici va fi ceva mai cald: cam 6 grade celsius ziua si un grad noaptea.

Ajungem si in primele zile ale lui 2012, cand meteorologii anunta din nou ceata,vant si polei. Asadar drumul spre casa nu va fi prea confortabil.

Sursa: ProTV

About Post Author

Lasă un răspuns