Senatorul PSD Adrian Å¢uÅ£uianu s-a supărat rău pe cei care sună la interfon sau la uşă, dar ÅŸi pe cei care au ”prostul” obicei de a sta la terasă mai mult de ora 22.

Astfel, pesedistu s-a gândit că nu ar fi deloc rea o lege prin care să-i sancÅ£ioneze drastic pe cetăţenii turbulenÅ£i.Å¢uÅ£uianu a elaborat un set de reguli de convieÅ£uire socială, care dacă nu va fi respectat, ar putea să se lase chiar ÅŸi cu închisoare pentru cei neascultători.

Iată ce propune alesul nostru :
Terasele ÅŸi localurile îÅŸi vor  scurta programul muzical până la ora 22, iar nunÅ£ile ÅŸi petrecerile în curtea comună a unui imobil ar putea lua sfârÅŸit, dacă vecinii se consideră deranjaÅ£i.Mai mult, în ”codul de etică” Å¢uÅ£uianu se mai prevede:
* SancÅ£ionarea celor care-ÅŸi lasă fără supraveghere animalele, dar ÅŸi a celor care consumă băuturi alcoolice în parcuri, pe stradă sau stadioane.
* Vecinii sunt cei care vor decide dacă ne permit să organizăm o petrecere în bloc sau una în curtea comună, sub un cort.
* Cei care în mod repetat sună la interfon sau sonerie vor fi sancÅ£ionaÅ£i. La fel ÅŸi cei care crează disconfort prin bătăile în uşă.
* Închisoare de la 6 luni la 5 ani ar urma să faca ÅŸi cei care folosesc în public pistoale sau arme albe pentru a-i întimida pe cei din jur.

"Cred că o sancÅ£iune mai consistentă ar putea genera, în timp, climatul de liniÅŸte ÅŸi ordine publică în România", spune senatorul PSD Adrian Å¢uÅ£uianu.

Ca să intre în vigoare, regulile de conduită vor fi dezbătute de senatori, apoi de deputaÅ£i.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns