Un român a deschis prima distilerie din statul Nevada, o afacere bună, la care americanii nu s-ar fi gândit. George Racz vrea să dea lovitura pe tărâmul făgăduinÅ£ei cu "Nevada Vodca", o băutură făcută în amintirea bunicului său, un ţăran din Ardeal.

""

Un român a deschis în Nevada o afacere la care americanii nu s-au gândit

George Racz n-a renunÅ£at la visul său atunci când prietenii i-au zis că n-o să reuÅŸească să ridice o distilerie în Nevada, un stat unde nimeni n-a mai auzit de aÅŸa ceva.

"ToÅ£i au crezut la început că vreau să deschid o fabrică de bere. Nu, asta e o distilerie! Avem de gând să producem primele sticle de whisky, burbon, vodcă ÅŸi gin", George Racz, proprietar al distileriei Las Vegas.

Barbatul in varsta de 43 de ani munceste de doi ani si jumatate ca sa puna fabrica pe picioare. Acum se lauda deja cu primul sortiment de bautura. Meseria o stia de mic, de la bunicii din Transilvania. Americanii au fost incantati de afacere.

Mai mult, distileria lui George Racz a fost data exemplu drept o idee antreprenoriala cu mult potential. Iar presa locala scrie ca daca Nevada vrea sa-si reinventeze economia, atunci are nevoie de mai multi oameni ca romanul George.


Lasă un răspuns