LINEUP: MARCO CAROLA – JOSEPH CAPRIATI – PAWSA – NEVERDOGS – PRIKU

The Mission, primul brand de petreceri de muzică electronică din România, lansează un nou concept de petreceri pe piața din Romîania, Music On”, cu ocazia aniversării a 22 de ani de activitate.

Primul eveniment din seria Music On va avea loc pe 26 noiembrie, la Romexpo, Pavilion B1 și se va afla sub tutela lui Marco Carola, unul dintre cei mai aclamați DJ-i din lume.

Fanii sunt invitați la acest eveniment, în premieră în România, pentru a trăi o experiență exclusivistă, desfășurată într-un nou univers din care nu vor lipsi: decoruri speciale, lumini fascinante, proiecții și multe alte momente unice. Surprizele nu se termină aici. Lineup-ul va fi completat de Joseph Capriati, Neverdogs, Pawsa și Priku.

Producător, muzician, proprietar de label și unul dintre personajele cheie ale scenei electronice internaționale, Marco Carola a rămas în ultimele două decenii unul dintre cei mai căutați DJ-i de pe planetă, reușind în egală măsură să creeze rețeta unui show impresionant: Music On!

Acest conceptul de petreceri a fost creat de Dj-ul napoletan în 2012, într-un moment în care a simțit nevoia să-și extindă orizontul muzical și să împărtășească propria viziune despre techno și clubbing prietenilor și adepților acestui gen.

Punând accent pe muzica de calitate, dar și pe selecția celor mai buni artiști în lineup, Music On s-a remarcat la Pacha Ibiza încă din vara anului 2019, după ce a încheiat cu succes șapte sezoane consecutive la Amnesia. Astfel, a început o nouă eră pentru Music On, în care cel mai important ingredient este rafinamentul muzical.

MARCO CAROLA (IT)

Ambasador global al muzicii techno, încă de la începutul carierei sale, în Napoli, Marco Carola a jucat un rol esențial în dezvoltarea spectrului scenei muzicii electronice.

În calitate de producător, Carola are în palmares și crearea altor branduri precum: Design, Zenit, Question, One Thousands, Do.Mi.No, numeroase albume, dar și o mulțime de compilații de mixuri.

Renumit pentru stilul său energic și impresionant de a performa cu trei deck-uri și seturi mamut de foarte multe ore, Marco este un adevărat magician care reușește de fiecare dată să fascineze audiența. Iar la București vine pentru a face istorie la The Mission.

JOSEPH CAPRIATI (IT)

Cu o carieră de peste un deceniu și zeci de turnee mondiale, aproape că nu există o distincție pe care Joseph Capriati să nu o fi obținut. Considerat pe bună dreptate unul dintre cei mai apreciați headlineri de muzică techno, ascensiunea lui pare de neoprit.

Deși Capriati are în palmares o discografie extinsă, nu există nicio îndoială că este DJ în primul rând și apoi producător. Manevrând deck-urile încă de la 11 ani, talentul nativ l-a adus încă din adolescență la pupitrul celor mai apreciate petreceri din Napoli alături de titani precum Marco Carola și Rino Cerone. Pe 26 noiembrie vine la Romexpo cu un nou set electrizant.

NEVERDOGS (IT)

Neverdogs este o poveste despre talent, pasiune și tehnică muzicală, care a debutat în 2000 la Florența, când Tommy Paone l-a întâlnit pe Marco De Gregorio, decizând împreună să devină un duo.

În cei peste 20 de ani de carieră, cei doi artiști au avut show-uri într-un număr impresionant de cluburi și de festivaluri din întreaga lume din Londra, Columbia, Ibiza sau Emiratele Arabe Unite. Au împărțit scena cu DJ-i precum Marco Carola, Richie Ahmed, Jamie Jones și Marc Antona, dar și cu vedete internaționale precum Diana Ross, Jamiroquai, Billy Idol și Brian Ferry.

PAWSA (GB)

Este un raver care rămâne fidel esenței sale. Un DJ a cărui pasiune pentru party și muzica techno l-a determinat să devină vedetă și una dintre cele mai apreciate figuri de către adepții genului. Pawsa este un artist care știe ce vrea.

Jumătate a duo-ului din spatele casei de discuri Solid Grooves, DJ-ul și producătorul britanic PAWSA este o forță a scenei tech-house contemporane, atrăgând o grămadă de fani din întreaga lume prin producțiile și seturile sale.

PRIKU (RO)

Priku aka Adrian Niculae are în palmares producții pentru [a:rpia:r], Fabric, Concrete Music și All Inn, totodată bifând apariții la Amnesia, Kazantip Festival, Tenax și Concrete. DJ-ul român va pune publicul în mișcare încălzind atmosfera Music On cu un set de neuitat.

BILETE

Biletele Early Bird pentru Music On pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro și în rețeaua națională Bilete.ro:

Bilet 1st release General Access 100 lei + taxe sold out

Bilet 2nd release General Access – 125 lei + taxe

Bilet Early Bird Vip250 lei + taxe.

FOR SUPERVIP & TABLES, sunați la: +4 0733 627 846.

INFO BILETE: +4 021 311 93 23 și/sau office@bilete.ro.

THE MISSION

The Mission este primul organizator de evenimente de muzică electronică din România. Începând din anul 2000 și până în prezent, cu un portofoliu de peste 200 de evenimente organizate în locații neconvenționale, atât în marile orașe din țară, cât și în afară, The Mission a oferit întotdeauna experiența muzicii premium.

În toți acești ani, pe scena The Mission au urcat unii dintre cei mai apreciați artiști internaționali ai momentului printre care amintim: Carl Cox, Moby, FatBoy Slim, Armin van Buuren, Underworld, Groove Armada, Swedish House Mafia, Tiesto, Jeff Mills, Paul van Dyk, Sven Vath, Nicolas Jaar, Solomun, Luciano, Sasha, John Digweed, Tale Of Us, Seth Troxler, Jamie Jones, Loco Dice, Dixon, Ame, Laurent Garnier și lista poate continua.

Website: https://themission.ro/

Facebook page: https://www.facebook.com/themissionro

Instagram: https://www.instagram.com/themissionro/

About Post Author

Lasă un răspuns