Show-urile erotice le-au adus porno-tripletelor Corina, Catalina si Rodica, potrivit unui fost angajat, peste 100.000 de euro, suma pe care ar fi strans-o in doar un an. Ele si-au deschis si o afacere in domeniul videochat-ului.

“La studio i-am văzut pe angajaţi făcând sex în grup alături de triplete. Primele începeau surorile Bacalum. Se sărutau, se mângâiau, se penetrau cu vibratoarele, după care îşi chemau şi angajaţii şi ieşea orgie. S-au dat şi la noi şi i-au propus soţiei mele, Iulia, să facă sex în grup în faţa camerei web”, a dezvăluit Marian T., un fost angajat al studioului de videochat.

 

Nu i-au dat toti banii

Marian mai spune că angajaţii iau doar 30-35% din bani, restul intrând în contul tripletelor, dar că, în ciuda acestui lucru, surorile nu i-ar fi dat şi lui toţi banii pe care trebuia să-i încaseze, circa 800 de dolari: “Nu mi-au dat banii, deşi ştiu că, într-un an, au încasat peste 100.000 de euro”. Tot Marian, fostul lor colaborator, ne-a dezvăluit că site-urile pe care surorile Bacalum “prestează” sunt Imlive, livejasmine, myfreecams, webcams.

""

SUrsa: libertatea.ro

Lasă un răspuns