Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Florin Botis, Monica Davidescu si Ozana Barabancea pornesc in turneu national cu „Un alt fel de cabaret”, spectacolul grandios ce are la baza un concept unic in Romania!

    Programul turneului este urmatorul:

7 martie Bucuresti – Palatul National al Copiilor

14 martie Iasi – Teatrul National

15 martie Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

21 martie Timisoara – Opera Nationala Romana

22 martie Slobozia – Casa de Cultura

23 martie Craiova – Teatrul National

28 martie Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor

29 martie Focsani – Sala Ateneu

11 aprilie Cluj Napoca – Opera Nationala Romana

12 aprilie Brasov – Centrul Cultural Reduta

18 aprilie Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor

19 aprilie Buzau – Sala Consiliului Judetean

    Spectacolul aduce in prim plan o poveste ce pare desprinsa din realitatea contemporana.

    Actiunea se petrece intr-un mic teatru, al carui colectiv actoricesc se lupta pentru a prelungi existenta institutiei, lansand un nou spectacol – un amplu cabaret.

    Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temisan) face un imprumut, de la un investitor (Cosmin Selesi), ca sa sustina noul proiect si sa demonstreze astfel ca ca teatrul poate sa subziste, cu marile vedete pe care le are.

    Insa, tocmai de la acest asa zi partener de afaceri se naste intriga spectacolului: finantatorul isi doreste ca spectacolul sa esueze pentru a putea transforma teatrul intr-un club de noapte, cu si pentru barbati.

    Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe si cui ii va da creditul sau.

    Actiunea se desfasoara pe doua planuri, intr-o maniera de abordare implementata pentru prima oara pe o scena din Romania: spectatorii vor putea urmari personajele atat “in luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul, adica spectacolul in sine, contruit din replici, cantece si momente coregrafice.

    Insa perspectiva nu se opreste aici: printr-o abordare regizorala si scenografica inovatoare, cei prezenti vor putea arunca o privire si in culise, acolo unde specatorii nu au acces in mod obisnuit.

    Astfel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actritelor, vor cunoste dificultatile finaciare ale unui teatru si vor asista la schimbarea costumelor.

    Pe scurt, vor vedea si viata actorilor din spatele scenei. Asadar, nu pierdeti un spectacol in care veti cunoaste savoarea dulce a luminilor rampei, dar si drumul anevoios ce trebuie strabatut pana acolo.

    Lasati-i pe Cosmin Selesi, Aurelian Temisan, Tania Popa, Doina Botis, Anca Sigartau, Alexandra Velniciuc, Corina Danila, Manuela Cara, Florin Botis, Monica Davidescu si Ozana Barabancea alias Annie, Allie, Tammie, Rossie, Penny, Dannie, Maggie, Barbra Jo, Baby Boy si Mr Tom sa va poarte pe aripile unui spectacol de …CABARET!

    Biletele se gasesc la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor, online pe startickets.ro, blt.ro, bilete.ro si la casa de bilete a fiecarei sali de spectacol.

About Post Author

Lasă un răspuns