Cea de-a saptea editie a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai faimos festival de metal din Romania, va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov (terenul de Biatlon de la baza cetatii).

Pana acum au fost anuntate nume mari ale scenei metal internationale precum Dimmu Borgir, Paradise Lost, Hypocrisy, Bloodbath, Korpiklaani si multi altii.

Va reamintim ca am intrat in ultimele 3 zile de presale cand mai puteti cumpara abonamente la pretul de 300 de lei. Ulterior acestea se vor scumpi si vor costa 330 de lei.

Urmatoarele perioade de presale:

    Pre-sale 5: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 330 lei/ buc., valabil pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 17 martie 2019;

    Pre-sale 6: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 360 lei/ buc., valabil pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 16 iunie 2019;

Dupa data de 16 iunie 2019 si pe perioada festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

About Post Author

Lasă un răspuns