Televiziunea Romana va incheia un parteneriat cu televiziunea paneuropeana de stiri Euronews, pentru transmiterea, in premiera in Romania, a postului Euronews in limba romana, a anuntat marti."Lansarea Euronews – TVR Info, cu tot ceea ce presupune ca efort si implicare din resursa interna, va fi realizata dupa finalizarea procesului de restructurare de personal si reorganizare a activitatii in Televiziunea Romana, estimata sa se incheie la sfarsitul lunii noiembrie 2012", se arata in comunicatul institutiei.

Potrivit sursei citate, "parteneriatul media presupune partajarea frecventei TVR Info cu continutul jurnalistic Euronews, alaturi de productia de emisiuni informative asigurate de Departamentul de Stiri al Televiziunii Romane, lucru care nu va necesita angajari suplimentare de jurnalisti", scrie realitatea.net.

TVR Info a fost un canal al televiziunii publice din Romania, care a difuzat emisiuni preponderent informative. A fost lansat pe data de 31 decembrie 2008 si si-a incetat emisia pe 15 august 2012, ca urmare a masurilor de redresare economica a SRTV.

Lasă un răspuns