“Turneul Alexandrina” continuă în perioada 23 mai – 9 iunie la Buzău, IaÈ™i, TimiÈ™oara, Suceava, GalaÈ›i,  BotoÈ™ani, Craiova, ConstanÈ›a, BucureÈ™ti.

 

Turneul  a început pe 7 aprilie  in BucureÈ™ti È™i a cuprins È™i Rusia, unde Alexandrina a susÈ›inut două concerte in cadrul festivalului „Lady in Jazz”,  la Sankt-Petersburg È™i Moscova, pe 22 È™i 23 aprilie. Pe 19 mai, la Bucuresti, Alexandrina a punctat deschiderea festivalului „Green Hours Jazz Fest”, iar pe 21 mai a susÈ›inut următorul concert, în cadrul aceluiaÈ™i festival, la Cafeneaua ArtiÈ™tilor din Buzău.

 

 

Pe 22 mai, Alexandrina a ajuns la IaÈ™i, pentru alte două concerte – 22 mai, în Dublin Pub, (22.oo), al doilea fiind programat pe 23 mai, în Mojo (22.oo).

 

 

Pe 26 mai, Alexandrina poposeÈ™te la TimiÈ™oara, unde va cânta în River Deck, de la ora 21.oo. Două zile mai târziu, pe 28 mai,  artista va cânta la Suceava, în Babylon Club, de la 21.00.

 

 

Pe 29 mai, ajunge la GalaÈ›i, în Zodiar (21.oo).  Pe 2 iunie, Alexandrina va concerta la Palatul Ghika din BucureÈ™ti,  iar pe 3 iunie la Craiova, în Play Teatru Cafe. Pe 5 iunie artista va suÈ›ine un concert la BotoÈ™ani, în Dallas Pub.

 

 

Turneul se va încheia pe 9 iunie în ConstanÈ›a, cu un concert de excepÈ›ie marca Alexandrina, la Club Phoenix, începând cu ora 21.00.

 

Fiecare concert va fi ilustrat de cate o proiectie cu picturile Alexandrinei.

 


Biletele se vor procura de la intrare.

 

 

Alexandrina (www.alexandrina.ro)  este o artistă originară din Republica Moldova, cunoscută în România atât pentru muzica ei, cât È™i pentru pictură È™i poezie.

 

 

Piesa cu care a devenit cunoscută publicului românesc se numeÈ™te “Fata merge pe jos”.

 


Alexandrina cântă în română, franceză È™i rusă. Stilul său muzical se încadrează între  jazz È™i soul, chillout, rock, electronică, alternative, cu elemente inovatoare la nivelul compoziÈ›iei È™i versurilor. Adesea apare pe scenă alături de o trupă de instrumentiÈ™ti, dar susÈ›ine recitaluri È™i singură, în formula voce-pian.

 

Alexandrina cântă È™i pictează in paralel. Cu aceeaÈ™i daruire iÈ™i transcrie gândurile si trăirile in cântece acompaniate la pian, apoi le ilustrează pe pânză.

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns