Kid Rock a declarat ca va realiza un turneu special.

 

Cantaretul a adunat cativa oameni importanti din Detroit pentru a-si arata sustinerea fata de alte orase in nevoie, si pentru a arata ca Detroit-ul, chiar daca a trecut la randul lui prin momente dificile, inca isi gaseste resursele pentru a ajuta si alte comunitati.

 

Kid Rock in colaborare cu oamenii de afaceri din Detroit, vor dona bani asociatiilor de caritate locale, cazurilor sociale si persoanelor care au nevoie de ajutor prin intermediul fundatiei ‘Kid Rock‘. Banii vor fi stransi din cadrul turneului artistului. Statiile de radio locale isi vor aduce si ele contributia pentru aceasta cauza nobila, promovand cazurile care au nevoie de ajutor. Printre cele mai importante locatii ale turneului se numara faimosul ‘Ryman Theater‘ din Nashville sau locatia newyorkeza ‘Beacon Theater‘.

 

Aceasta serie de concerte este una intr-adevar unica pentru Kid Rock. Ultimul turneu al artistului, ‘Born Free Tour‘, s-a tinut in unele dintre cele mai mari stadioane, arene si amfiteatre americane.
Printre cei care vor contribui la turneul caritabil al rocker-ului se numara: Compuware Corporation, The Suburban Collection, Quicken Loans Inc., Fathead, The Detroit Pistons, Danialle si Peter Karmanos, Jr., Holly si Tom Gores, Catherine si Nathan Forbes, Gretchen si Ethan Davidson.

Kid Rock a venit cu ideea desfasurarii acestui turneu odata cu lansarea celui mai nou single, ‘Care’, de pe albumul lansat in 2010: ‘Born Free’. Artistul a declarat ca ‘versurile piesei suna cam asa- minimul pe care pot sa il fac e sa imi pese- si vreau ca versurile sa exprime realitatea. Toata lumea stie ca Detroit-ul acum sufera. Dar, am vrut sa arat ca din putinul nostru putem sa impartim cu altii aflati in suferinta din intreaga tara. La sfarsitul zilei toti suntem din Detroit, suntem aceiasi tara, o familie.’

Itinerariul complet si preturile biletelor le gasiti accesand link-urile de mai jos. Insa, Kid Rock nu va fi singur pe scena, alaturi de el vor mai fi artistii de la ‘Twisted Brown Trucker Band‘ , dar si Ty Stone. Biletele pentru concerte pot fi achizitionate de pe data de 15 octombrie de pe kidrock.com si de pe http://KidRock.com/.

Datele turneului caritabil Kid Rock:

11/10 Center Stage – Atlanta, GA
11/12 The Amphitheater at the Wharf – Orange Beach, AL
11/13 Citrus Bowl – Orlando, FL (Orlando Calling Festival)
11/16 Fillmore – Silver Spring, MD
11/19 Beacon Theatre – New York, NY
11/20 Town Ballroom – Buffalo, NY
11/22 Egyptian Room – Indianapolis, IN
11/23 Ryman Theatre- Nashville, TN
11/26 House of Blues – Chicago – Chicago, IL
11/29 Midland Theatre – Kansas City, MO
12/01 Fillmore Auditorium – Denver, CO
12/03 The Great Saltair – Magna, UT
12/04 Knitting Factory – Boise, ID
12/09 Fantasy Springs Special Events Center – Indio, CA

Sursa: SuperMuzica

Lasă un răspuns