Tudor Gheorghe va cânta alături de Orchestra Națională Radio și Corul Madrigal, în concertul "Primăvara simfonic", ce are loc pe 3 martie, la Sala Palatului, și celebrează 15 ani de la lansarea albumului omonim semnat de artist.

   "Prin varietatea tematică, prin perfecțiunea stilistică, prin frumusețea exprimării atâtor sentimente umane, poezia românească n-are nevoie de artificii spre a fi pusă în valoare în toată splendoarea ei.

   Dar într-o vreme când e citită din ce în ce mai puțin, m-am gândit că n-ar strica s-o îmbrac într-o haină de gală și s-o ofer spre admirație la cât mai mulți degustători de frumos.

   Așa au apărut pe rând cele patru anotimpuri ale poeziei românești cântate în acompaniamentul unei orchestre simfonice și a unui cor academic", a mărturisit Tudor Gheorghe, citat în comunicat.

   Biletele au fost puse în vânzare pe www.tudor-gheorghe.ro la casa de bilete a Sălii Palatului sau online pe www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro și www.fix7.ro.

   Albumul "Primăvara simfonic" cuprinde piese cunoscute de admiratorii lui Tudor Gheorghe, precum "Dorul călător", "Antiprimăvară" (pe versuri de Adrian Păunescu), "Valsul rozelor" (pe versuri de Alexandru Macedonski),"Salcâmii" (pe versuri de Arhip Cibotaru) și "Note de primăvară" (pe versuri de George Bacovia).

About Post Author

Lasă un răspuns