"Fiecare spectator se va simți parte dintr-un nou univers, pentru că mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide porțile către un nou tip de exprimare artistică", se arată în comunicatul citat.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol de lumini și tehnologie, trupa Vunk le va oferi fanilor săi o complexă experiență.

   Afișul concertului Vunk — "Un Nou Univers", primul într-un format animat, este un prim indiciu al inovațiilor pe care aceasta trupă le va aduce la spectacolul de pe 7 octombrie, precizează sursa citată.

   Robin and the Backstabbers va canta in deschiderea concertului VUNK: Un Nou Univers.

    Robin and the Backstabbers au facut referire la Un Nou Univers prin intermediul piesei "Eu fac brazii, tu faci apa" de pe ultimul lor lor album, "Arhangel’sk: Bacovia Overdrive Vol.II", iar cei de la Vunk au raspuns cu o invitatie, folosind tot versuri din aceeasi piesa: "facem numai ce vrem in intimitatea tarii noastre".

     RATB au acceptat invitatia si iata ca pe 7 octombrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti vom avea parte de doua concerte ce vor face parte dintr-Un Nou Univers “In momentul acesta, "Robin and the Backstabbers" mi se pare ca este cea mai importanta si mai vie formatie din underground.

   Este trupa cu cel mai personal sound, cu o productie muzicala foarte buna, asumata, speciala. Este o combinatie de naivitate cu maturitate, amestecate cu sarcasm si poezie.

  Cel mai mult la ei respect fapul ca pun foarte mult accent pe mesaj, pe text, pe imaginile din text. Reusesc sa creeze un univers cu fiecare piesa si, totusi, toate sa fie din aceeasi poveste.

   Un alt aspect important in cazul lor este ca pun mult accent si pe creatia vizuala, ceea ce ajuta publicul sa se transpuna si mai usor in lumea lor.

   Ne bucuram ca, dupa ce acum un an i-am avut invitati pe cei de la Byron, acum ne intalnim in acelasi univers cu Robin and the Backstabbers”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

   Biletele la concertul VUNK “Un Nou Univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalenta au fost puse in vanzare in reteaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange si Vodafone, in oficiile Postei Romane, in benzinariile OMV si online pe www.iabilet.ro.

  Avand in vedere ca toate spectacolele lor de la Sala Polivalenta de pana acum au fost sold-out, va sugeram sa va cumparati bilete din timp daca vreti sa luati si voi parte la acest show multimedia.

Lasă un răspuns