Trupa Sistem cântă la Ziua Pământului.

Cunoscuta trupă Sistem va susÈ›ine, în această sâmbătă, începând cu ora 19.00, în PiaÈ›a ConstituÈ›iei, un concert inedit 100% unplugged, pentru a marca Earth Hour 2011 (Ora Pământului) în România.

”Ora Pământului” va debuta, sâmbătă, în PiaÈ›a George Enescu, începând cu ora 19.30, cu un marÈ™ special la care sunt aÈ™teptaÈ›i cât mai mulÈ›i bicicliÈ™ti bucureÅŸteni. Plimbarea se va desfășura pe următorul traseu: Str. C.A. Rosetti- Bd-ul. G-ral. Gheorghe Magheru- PiaÅ£a Romană- Bd-ul. Lascăr Catargiu- PiaÅ£a Victoriei- B-dul. Aviatorilor- PiaÅ£a Charles de Gaulle- Bd-ul. MareÅŸal Constantin Prezan- Arcul de Triumf- Åžos. Kiseleff- PiaÅ£a Victoriei- Calea Victoriei -întoarcere în PiaÅ£a George Enescu.

Cei care doresc să participe la marÅŸ, È™i nu au o bicicletă personală, au la dospoziÈ›ie peste 100 de biciclete puse la dispoziÅ£ie gratuit de centrele de închiriere IVelo ÅŸi Cicloteque. Doritorii sunt rugaÅ£i să îÅŸi închirieze bicicleta în avans, trimiÅ£ând un mesaj la adresa office@wwfdcp.ro, care să includă numele ÅŸi numărul de telefon, până vineri, 25 martie, la ora 15:00.

MarÈ™ul bicicliÈ™tilor se va termina în jurul orei 19.00. atmosfera va fi întreÈ›inută în continuare cu un concert 100% unplugged, susÈ›inut de Trupa Sistem, iar la 20:30 se va da tonul stingerii luminilor Ateneului Român, ale Bibliotecii Centrale Universitare ÅŸi ale Muzeului NaÅ£ional de Artă. Când totul va fi stins, cunoscutul cor Sound va încânta spectatorii cu un repertoriu adaptat evenimentului.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns