Trupa symphonic metal Nightwish va concerta la Bucureşti anul viitor în cadrul turneului „Human. :II Nature” prin care îşi promovează cel mai recent album, lansat în 2020.

Concertul e programat să aibă loc pe 1 august 2022, la Romexpo, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie – cu preţ special – vor fi puse în vanzare pe 10 decembrie, la ora 10:30, pe iabilet.ro.

În mai mult de două decenii de activitate, Nightwish a lansat nouă albume compuse, în mare parte, de fondatorul Tuomas Holopainen.

Cel mai recent, „Human. :II: Nature.Dark Passion Play” a apărut pe 10 aprilie 2020, fiind primul album dublu al formaţiei şi primul album în care Kai Hahto este toboşarul oficial al trupei.

Discul ajunge in peste 20 de Topuri din intreaga lumea, in jumatate din ele fiind plasat pe primele trei pozitii.

In momentul de fata Nightwish inseamna:

Tuomas Holopainen – clape
Emppu Vuorinen – chitara
Jukka Koskinen – bass
Troy Donockley – instrumente traditionale
Floor Jansen – voce
Kai Hahto – tobe

Biletele au urmatoarele preturi:
– primele 200 de bilete:
Wishmasters – 329 lei
Elvenpaths – 239 lei
Islanders – 149 lei
– presale:
Wishmasters – 349 lei
Elvenpaths – 259 lei
Islanders – 169 lei
– la acces:
Wishmasters – 370 lei
Elvenpaths – 280 lei
Islanders – 190 lei
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 12 lei.
Numarul biletelor la categoriile Wishmasters si Elvenpaths este limitat la 2000 de bucati din fiecare categorie.
Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe metalhead.ro
Accesul cu umbrele este interzis.
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

În prezent, Nightwish înseamnă: Tuomas Holopainen – clape, Emppu Vuorinen – chitară, Jukka Koskinen – bas, Troy Donockley – instrumente tradiţionale, Floor Jansen – voce şi Kai Hahto – tobe.

Pentru show-ul de la Bucureşti vor fi puse în vânzare 10.000 de bilete. Evenimentul va avea loc în conformitate cu regulile în vigoare la momentul respectiv.

About Post Author

Lasă un răspuns