"Formaţia

 

FormaÅ£ia CLASS va cânta în deschiderea grandiosului eveniment "Campion pentru România", ce va culmina sâmbătă seara cu meciul dintre celebrul Lucian Bute ÅŸi Jean Paul Mendy.

 Spectaculosul eveniment va fi urmărit în peste 80 de ţări, cu o audienţă estimată la 400 de milioane de telespectatori. Acesta va fi cel mai vizionat eveniment sportiv organizat până în prezent în Å£ara noastră, fiind difuzat pe 3 continente, din Europa până în Asia ÅŸi America.

""

Membri trupei CLASS vor încinge spiritele înainte de meci cântând imnul Canadei live, în engleză ÅŸi franceză, în stilul lor absolut unic.

Trupa a lansat de curând un nou single, Painter of my Soul, piesă ce a pătruns deja în playlisturile radiourilor din Å£ară ÅŸi a generat o agendă de concerte consistentă pentru vară.

"E o mare bucurie pentru noi să fim alături de Lucian în seara în care îÅŸi va confirma încă odată valoarea în faÅ£a a milioane de oameni. Apreciem adevăratele talente ÅŸi am pregătit chiar ÅŸi o versiune specială, cu ritmuri adaptate într-un stil original, a imnului Canadei, pe care îl vom cânta bilingv", spune trupa.


Lasă un răspuns