Dupa aniversarea a 5 ani de activitate si petrecerea prelungita care i-a urmat, cei de la byron sunt gata sa plece din nou la drum.

 

Astfel, miercuri, 7 decembrie, ei vor concerta la Cluj-Napoca in Janis Club (bd. Eroilor nr. 8) incepand cu ora 22:00. Apoi, in ziua urmatoare, pe 8 decembrie, trupa se va opri la Brasov in Rockstadt (str. Lucian Blaga nr. 13) pentru un concert ce va incepe dupa ora 20:00. Trupa va canta intr-o formula speciala, avandu-l ca invitat pe Gabriel Balasa la percutie, iar din setlist vor face parte atat piese cunoscute de pe Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si "vechi piese noi” de pe cel mai recent album, Perfect. Acesta contine 16 adaptari si prelucrari dupa melodii romanesti, inclusiv doua "song”-uri compuse de regizorul Nae Caranfil pentru proiectul unui musical blocat de cenzura comunista.

 

Formatia byron a sarbatorit saptamana trecuta 5 ani de la primul concert live (1 decembrie 2006, sold-out in Laptaria lui Enache). Cu aceasta ocazie, fanii trupei au putut urmari pe HBO Romania premiera concertului Live Underground, filmat de catre byron in Salina Turda. Concertul, care contine in premiera piesa "Running in Circles” de pe urmatorul album de studio, va mai fi difuzat in datele de 15 si 30 decembrie – pentru informatii suplimentare despre programul de difuzare accesati site-ul www.hbo.ro. Live Underground va fi lansat in primavara anului viitor in format DVD si BluRay, iar materialul va contine si mai multe minute de muzica, un documentar, interviuri cu cei implicati si un making of.

Lasă un răspuns