Trupa Ballance, care a facut senzatie la "Romanii au talent" cu numerele de acrobatie, a fost cooptata in trupa Cirque Du Soleil, faimoasa in intreaga datorita spectacolelor grandioase.

 

Faptul ca Dan Tazlauanu (26 de ani) si Constantin Ciobotaru (26 de ani) au fost cooptati de Cirque Du Soleil confirma talentul celor doi gimnasti.

 

Baietii au fost deja in Montreal pentru antrenamente, iar din aprilie pleaca impreuna cu trupa `Saltimbanco` in turneu prin Egipt, Liban, informeaza Pro Tv.

 

Cei doi Ballance sunt nerabdatori sa inceapa o noua etapa din viata lor. In martie 2012 vor merge iar in Montreal pentru a afla restul detaliilor si pentru ultimele antrenamente.

 

Cei doi acrobati spun ca in Romania nu sunt apreciati la adevarata valoare si nu reusesc sa se intretina deoarece nu au cereri de spectacole.

 

`Avem foarte putine cereri, sa ai un eveniment pe luna in tara nu prea renteaza… Publicul roman ne apreciaza foarte tare, dar e greu sa fii pe cont propriu. Nu suntem scumpi, dar tocmai pentru ca avem aparitii foarte rare, cerem mai multi bani pentru un eveniment. O viata am muncit in domeniul asta si, ca sa fiu sincer, noi amandoi inca locuim cu parintii`, a declarat Dan pentru Pro TV.

 

Lasă un răspuns