Truda (Cluj-Napoca) este una dintre cele mai prolifice formatii din scena rock romaneasca a ultimilor ani. Fondata la Cluj in anul 2006 de Ladislau „Fotzey”

    Fodor, formatia a devenit rapid cunoscuta datorita stilului agresiv, al versurilor cu puternic mesaj social si, nu in ultimul rand, datorita videoclipurilor care parodiaza multe defecte ale societatii in care traim.

    Dublate de o activitate concertistica intensa, toate acestea au facut din Truda una dintre cele mai apreciate formatii rock romanesti.

    Cu 3 albume la activ, „Taraf Nation” (2008), Agro-Cultura (2010), „Nyi Foame” (2011) si doua EP-uri, „Purcica mea” (2007) si „Tara pupatoarelor de moaste”, Truda vine la Stelele Rockului Romanesc pentru un recital plin de energie si versuri acide.

    Primavara aduce o mare surpriza pentru iubitorii muzicii rock din Romania: dupa doi ani, festivalul Stelele Rockului Romanesc revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti.

    Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premiera: pentru prima data pe aceeasi scena vor urca unele dintre cele mai importante formatii ale momentului din Romania: Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din Romania o seara de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultator de muzica rock nu are voie sa-l rateze.

    Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.

    Dupa o prima editie care i-a adus pe aceeasi scena pe Cristi Minculescu, Nutu Olteanu, Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Ovidiu Lipan Tandarica, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihaescu si multi alti artisti importanti din rock-ul autohton, de data aceasta pe scena vor urca trupele cu cea mai bogata activitate din ultimii ani.

    Pentru acest eveniment s-au pus in vanzare bilete la pretul de 60 de lei.

    Biletele se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay.

    Organizator: Kompas Events

www.kompasevents.ro //

www.facebook.com/kompasevents

Parteneri: Ciuc Premium, Rock FM, Romania TV

Parteneri media: www.metalhead.ro // www.maximumrock.ro // www.letsrock.ro // www.metalfan.ro // www.best-event.ro

 

Truda – Tzipa-tye pe linoleu:About Post Author

Lasă un răspuns