TROOPER te trimite gratis la Nazareth, pe 27 ianuarie.

 

Trei suporteri norocoşi ai celor de la Trooper vor merge gratis la concertul Nazareth din 27 ianuarie. Aşa au decis membrii formaţiei din Târgovişte că vor fi recompensate, prin tragere la sorţi, trei persoane care în seara de 8 decembrie se vor afla la concertul din Silver Church (Bucureşti) şi vor avea în buzunar un bilet valid de intrare.

 

Seara de 8 decembrie va fi una presărată cu momente speciale, elemente surpriză şi o atmosferă VOODOO. Am decis să mărim suspansul iniţiind acest concurs, de pe urma căruia trei dintre susţinătorii noştri vor ajunge gratis la concertul Nazareth, pe care noi suntem onoraţi să îl deschidem.”, explică Aurelian Dincă, aka Balauru’, chitaristul de la Trooper.

 

Părţile detaşabile ale biletelor pentru concertul Trooper din Silver Church vor fi colectate într-o urnă, iar la finalul concertului vor fi extrase 3 bilete. Câştigătorii  vor primi o invitaţie valabilă pentru două persoane la concertul trupei Nazareth din Hard Rock Cafe, de pe 27 ianuarie. Pentru validarea premiului ei trebuie să prezinte  cealaltă parte a biletului cu aceeaşi serie ca cea extrasă din urnă.

 

Legenda rock Nazareth, unul dintre cele mai importante nume al anilor ’70, revine în România, cu ocazia aniversării a 4 ani de Hard Rock Cafe. Concertul face parte din turneul internaţional de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat "Big Dogz", lansat în primăvara acestui an, la 40 de ani de la apariţia primului lor material discografic (Nazareth,1971). 
  
"Big Dogz", al 22-lea material discografic al trupei, conţine 11 piese noi şi s-a bucurat de succes în Europa, Asia şi America de Sud.  Balada "Love Hurts", care a făcut înconjurul lumii, câştigând Discul de Platină şi ocupând prima poziţie în topurile din Europa şi SUA, rămâne, însă, preferata publicului, chiar şi la 36 de ani de la lansare. 
    
Biletele pentru concertul Trooper de pe 8 decembrie sunt deja in vânzare pe: www.biletoo.ro

 

Iar pentru cei care nu vor să lase destinul să decidă dacă îi vor vedea sau nu pe Nazareth, biletele pentru concertul din 27 ianuarie se vând pe: www.biletoo.ro,  www.blt.ro, în reţeaua Magazinelor Flanco din toată ţara, în Unirea Shopping Center Parter, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul Naţional al Copiilor şi la Hard Rock Cafe Bucureşti. 

 

 

Lasă un răspuns