Pentru a marca un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I, formaţia pregăteşte mai multe surprize pentru toamna acestui an: prima, cu siguranţă pe gustul prietenilor bucureşteni ai trupei, este concertul aniversar din 27 octombrie. 

 

“Strigăt”, “Tari ca munţii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinţa”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Încă o luptă,” piese cu care TROOPER a făcut istorie în heavy metalul românesc şi şi-a câştigat locul în inima celor care le sunt alături de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.

 

Aşa cum TROOPER şi-a obişnuit deja prietenii, cei prezenţi la evenimentul din 27 octombrie va avea parte de mai mult decât un simplu concert. Coitu’ detaliază: “va fi un show, cu un concept unitar, construit în jurul sintagmei simbol «Tari ca munţii»”.

 

 

Tari ca munţii – turneu naţional interactiv

 

Showul din Bucureşti va fi urmat de turneul naţional “Tari ca munţii”, iar publicul va decide, cele 7 oraşe în care TROOPER va concerta. Votarea începe chiar de astăzi pe pagina de Facebook a formaţiei: https://www.facebook.com/TrooperRocks.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns