Joi 8 decembrie 2011, incepand cu orele 20:00, are loc lansarea celui mai recent album al formatiei TROOPER.

 

"Va fi o seara cu momente speciale, elemente surpriza, efecte pirotehnice si, bineinteles, atmosfera VOODOO”, explica Aurelian Dinca, aka Balaurul, chitaristul de la Trooper.

 

Muzica rock cantata in forta se va imbina cu segmente acustice si pasaje lirice. Spectacolul se va bucura de o productie complexa, fiind o adevarata punere in scena a luptei dintre bine si rau, dintre latura pozitiva si cea negativa a vietii. Ambianta VOODOO va fi creata cu ajutorul unei productii laborioase ce va include personaje intunecate, efecte surprinzatoare, scenografie spectaculoasa si invitati pe masura. Printre cei care vor fi alaturi de TROOPER se vor numara tenorul Florin Georgescu si doi dintre membrii formulei de aur a trupei Krypton (perioada albumului "Lanturile”), respectiv Gabi Nicolau (Gurita) si Eugen Mihaescu, se arata in comunicatul de presa.

 

Albumul VOODOO abordeaza, potrivit solitului Alin Dinca (aka Coiot), "diferitele forme de posedare a sufletului. Intr-un fel sau altul, ca vrem sau nu, traim intr-o lume care te poseda in fiecare clipa. In lumea asta, oricine poate sa fie un vrajitor voodoo. Este vorba despre un control al sufletelor in masa. Traim intr-o perioada voodoo si suntem niste papusi care executa exact ceea ce ni se cere. Poate reusim sa ne scoatem toate acele din piept si sa traim asa cum trebuie.”

 

VOODOO este disponibil in format digital exclusiv in shop-ul bestmusic.ro si poate fi achizitionat din aceasta locatie atat prin plata cu cardul (pret 2 eur + TVA) sau SMS (pret 5 eur + TVA)
Biletele se gasesc pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua Biletoo, la pretul de 20 lei, iar trei dintre cei care se vor afla in seara de 8 decembrie in posesia unui bilet de intrare valid, vor castiga o invitatie dubla la concertul Nazareth din 27 ianuarie, pe care TROOPER il va deschide.

 

 

Lasă un răspuns