Videoclipul "Liceul Cimitir" este regizat de Mihai Vasilescu. Filmările au fost făcute chiar într-un liceu din Bucuresti. Rolul profesorului este interpretat magistral de Cristi Hrubaru.

Versurile piesei "Liceul Cimitir" îi aparţin marelui poet George Bacovia, iar melodia este un cover după Chrom Dioxid.

 

Pentru a sărbători în stil rock’n’roll cele 10.000 de vizualizări, Trooper lansează şi un concurs. Detalii primim chiar de la Coiotu’, vocalul formaţiei: "Le mulţumim prietenilor pentru numărul copleşitor de vizualizări şi îi invităm  la o probă de… acuitate vizuală: aşteptăm să ne spuneţi câţi elevi apar în clipul ‘Liceul Cimitir’. Trimiteţi răspunsurile pe adresa: coiotu@rockfm.ro, într-un mesaj cu subiectul  ‘concurs Liceul Cimitir’."

Doi dintre cei care dau răspunsul corect vor primi, prin tragere la sorţi, doua invitaţii duble Meet & Greet pentru concertul din 19 octombrie.

În prezent Trooper lucrează, în studio, la discul "Atmosfera," care va fi lansat pe 19 octombrie, ora 20:00, la Turbohalle, în Bucuresti. Rezultat al unei munci de doi ani, "Atmosfera" este chintesenţa a tot ce înseamnă în acest moment o formaţie rock matură, cu experienţă şi in acelaşi timp foarte fresh. Experienţa de 18 ani a celor cinci rockeri, creativitatea, profesionalismul şi inventivitatea lor constituie argumentul forte al faptului că "Atmosfera" va reprezenta atât pentru repertoriul discografic al formaţiei, cât si pentru rock-ul românesc un moment de vârf. Pentru concertul de lansare sunt deja pregătite o mulţime de surprize. Asadar, lăsaţi-vă surprinşi de "Atmosfera" creată de Trooper. Evenimentul va avea loc pe data de 19 Octombrie, între orele 20:00 – 23:00,
la Turbohalle (statia de metrou Păcii).

Preţ bilete :

Categoria Guitar Clinic – 80 lei – include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul şi Laurentiu. (50 bilete)

Categoria Meet And Greet – 40 Ron – include meet and greet + CD (50 bilete)

Bilet general – 20 Ron

Bilete sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se
găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s),
Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala
Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să

Lasă un răspuns