Trecerea timpului afectează pe toată lumea, iar prinţul William şi soţia sa, ducesa de Cambridge, prinţul Harry şi celebra Pippa Middleton nu vor face excepţie.
 Teri Blythe, o artistă experimentată în pezicerea modului în care vor arăta oamenii peste 20, 30 sau chiar 40 de ani, a realizat portrete ale personalităţilor regale, în care arată schimbările care s-ar putea produce cu acestea şi felul în care ar putea arăta la vârsta de 60 de ani, scrie dailymail.co.uk.

Blythe a adunat mai multe fotografii ale persoanelor regale şi a studiat felul în care pielea ar putea fi afectată de îmbătrânire, locurile în care ar putea apărea riduri, dar şi dacă acestea sunt predispuse la schimbări de greutate.

În viziunea artistei, Catherine Middleton, în prezent ducesă de Cambridge, va avea părul cărunt tuns până la nivelul umerilor, riduri în jurul gurii şi dinţii îngălbeniţi.

 

 Prinţul William ar putea fi chel, va avea riduri şi va semăna mai mult cu unchiul său, prinţul Edward, decât cu tatăl său, Charles.

Prinţul Harry nu îşi va pierde podoaba capilară, însă anii de petreceri şi-ar arăta efectele pe faţa sa.

Pippa Middleton, celebra soră a ducesei de Cambridge, îşi va pierde imaginea atrăgătoare din tinereţe. Părul său negru şi lung în prezent va fi scurtat şi alb, iar bretonul îi va acoperi ridurile de pe frunte.

De-a lungul timpului, Teri Blythe a ajutat prin metodele sale de calculare a felului în care îmbătrânesc oamenii, la rezolvarea a numeroase cazuri de dispariţii.

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns