Dupa cea mai de succes  aparitie a primului site oficial de bilete al unui artist roman, MAESTRUL Tudor Gheorghe (www.tudor-gheorghe.ro), ARTA SCENEI EVENTS va propune si al doilea site oficial de bilete, de aceasta data, pentru “CRACIUN VIENEZ” – www.craciun-vienez.ro. 

 

    Pentru bucuresteni, concertul “Craciun Vienez”, a devenit deja traditie, in fiecare final de decembrie.

    Cu siguranta sfarsitul anului 2018 va fi unul deosebit pentru cei ce apreciaza cu adevarat muzica clasica, caci de aceasta data, Viena ne ofera una dintre cele mai mari traditii internationale prin intermediul orchestrei vieneze “Schoenbrunn Palace Orchestra Viennace va sustine anul acesta 2 concerte: in Ploiesti si in Bucuresti, completand cu emotii si sentimente bogate starea specifica a minunatei atmosfere de Craciun.     

 

    Pentru prima data, in intampinarea sarbatorii de Craciun, pe 21 decembrie, incântătoarea orchestră vieneză, soseste la Ploiesti sub egida “CRACIUN VIENEZ”, si va străluci pe scena CASEI DE CULTURA A SINDICATELOR, cu începere de la ora 19:00, apoi a doua zi, pe 22 decembrie, concertul se opreste in Bucuresti, la Sala Platului cu incepere, tot de la orele 19:00.

    Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a  sărbătorilor de iarnă şi, totodată, o incantare pentru melomani.

         De asemenea va sugeram abonarea la newsletterul site-ului, pentru a putea fi informati in permanenta de tot ce inseamna “CRACIUN VIENEZ” si spectacolele sale.

 


 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns