Bon Jovi va concerta pentru prima oara in Romania, Duminica 10 Iulie in Bucuresti – Piata Constitutiei

4 Februarie, 2011 – La cererea coplesitoare a publicului din Romania, BON JOVI tocmai a adaugat Bucurestiul pe harta turneului european din 2011. Suntem foarte entuziasmati ca BON JOVI a acceptat invitatia de a concerta pentru prima data in Romania. Locatia va fi minunata Piata a Constitutiei din Bucuresti, iar show-ul va avea loc pe 10 Iulie.

Turneul formatiei BON JOVI din 2011 are un inceput promitator dupa succesul avut in 2010, fiind formatia cu cele mai mari incasari conform Billboard si Pollstar, un titlu dobandit pentru a doua oara in doar trei ani. Formatia va concerta in Statele Unite, Canada si in Europa. La nivel global, castigatoarea premiului Grammy a vandut peste 125 de milioane de albume, si a sustinut mai mult de 2,700 de concerte in peste 50 de tari pentru 35 de milioane de fani.

“BON JOVI GREATEST HITS” a debutat pe locul 1 in intreaga lume in luna Noiembrie, albumul continand o retrospectiva a ultimilor trei decenii, atingand cele mai inalte pozitii in top. Albumul a vandut mai multe copii in prima saptamana de la lansare, decat Cross Road, album lansat in 1994, care a vandut peste 21 de milioane de copii. Anterior, turneul “Lost Highway Tour” a reprezentat turneul numarul 1 in 2008. Dupa trei decenii de cariera incredibila, formatia Bon Jovi ne delecteaza cu un show nemaipomenit si la Bucuresti.Din anul 2008, compania D&D East Entertainment a reusit sa creeze unele dintre cele mai mari evenimente muzicale, din istoria spectacolelor din Romania: Earth, Wind & Fire, Snoop Dog, Brian Adams, Patricia Kaas, Festivalul Rock the City, cu Limp Bizkit, Queensryche si Saga.

Am adaugat portofoliului nostru evenimente muzicale memorabile precum: AC/DC, Eric Clapton & Steve Windwood, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, Guns n’Roses si nu ne vom opri aici!

Succesul dobandit pe parcursul anilor prin organizarea acestor show-uri, ne face sa continuam traditia si in anul 2011 si mai mult

Viziunea noastra pentru dezvoltarea companiei este orientata pe cateva directii prioritare: diversificare, inovatie si responsabilitate. Toate acestea intr-un efort de crestere substantial a calitatii evenimentelor, atat pentru clienti cat si pentru parteneri.

Satisfactia noastra vine din construirea parteneriatelor, cu care am avut oportunitatea de a dezvolta idei si strategii de la eveniment la eveniment.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns