De Valentine’s Day, Toto Cutugno – indragitul interpret ce va concerta in martie la Cluj-Napoca a tinut sa le transmita un mesaj indragostitilor din Cluj si nu numai!

    „Intotdeauna am spus ca iubirea este coloana vertebrala a vietii, daca nu ar exista iubirea ne-am prabusi toti la prima pala de vant.

     Iubirea pentru sotie, logodnica, prietena, iubirea pentru orice te ridica, iubirea si emotia merg mana in mana.

     Sa nu treaca o secunda fara sa fiti indragostiti! Iubiti-va si admirati-va din tot sufletul! ”

     Sarmantul artist spune ca nu poate trai fara iubire, dovada stand melodiile de dragoste pe care le-a scris si interpretat.

    „Nu sunt un sfant, iubesc femeia, dar nu as suporta sa imi dezamagesc sotia, sa o jignesc in vreun fel.” spune Toto Cutugno.

    „Mi-as dori ca toti barbatii care isi isi iubesc partenerele sa inteleaga versurile cantecelor mele si sa invete din ele ce este … iubirea.” continua el.

     Artistul va reveni luna viitoare, in preajma Zilei Femeii, la Sala Polivalenta din ClujNapoca, pentru a le rasfata cu melodiile sale pe toate reprezentantele sexului frumos.

     Pentru toti cei care doresc sa le faca o surpriza iubitelor/sotiilor/mamelor, biletele se gasesc la casa de bilete a Salii Polivalente, la Libraria Librarium Universitatii, la Iulius Mall, la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio si in agentiile TUI TravelCenter si online pe Biletoo.ro!

About Post Author

Lasă un răspuns