Un charismatic interpret de pianobar intalneste o frumoasa doamna in Sankt Moritz. Se studiaza, se cearta, se iubesc.

    Dar ea are un secret care ii va desparti, cel putin pentru o vreme: un fiu schizofrenic.

    Insa boala si problemele nu reusesc sa invinga iubirea dintre cei doi.

    Acesta este subiectul primei carti scrise de Toto Cutugno, cel pentru care iubirea este un mod de viata, si nu doar un subiect pentru melodii si romane.

“Am inceput sa scriu aceasta carte in anul 2009 cand am stat in convalescenta pentru sase luni, dupa o operatie. Clinica avea o minunata gradina in care imi petreceam cea mai mare parte a timpului”, povesteste Toto Cutugno.

    A fost o experienta speciala, dar care a necesitat un efort important din partea artistului Italian.

“Sunt obisnuit sa scriu cantece, cateva versuri pe care le poti citi in cateva minute. Un roman este cu totul altceva”, spune el.

    Fiind perfectionist in tot ceea ce face, nu crede ca aceasta poveste ar putea vedea vreodata lumina tiparului fara sa fie corectata pe indelete de un editor.

    Este o carte plina de iubire si pasiune, in care nici scenele de sex nu au fost uitate.

    Autorul se regaseste in totalitate in cuvintele pe care le-a pus pe hartie, personajul principal fiind nici mai mult, nici mai putin decat un artist ca si el.

    “In realitate eu sunt Cristiano (personajul masculin al cartii). Ca si el, iubesc copii, de exemplu. Poate pentru ca eu insumi sunt un copil”, se destainuie Toto Cutugno.

    Prima persoana care a citit “Pe aripile sperantei” a fost Carla, sotia lui Toto Cutugno, apoi fiul sau si cativa prieteni foarte apropiati; iar pentru ca acestia l-au incurajat si i-au apreciat opera, Toto Cutugno se gandeste serios sa scrie si un scenariu de film de fictiune, care va fi compus din doua parti.

    Deja stie ce actrita ar fi perfecta pentru rolul principal: Monica Bellucci – o femeie frumoasa si senzuala.

    “Pentru rolul masculin inca nu m-am gandit la un actor, dar daca as fi fost mai tanar mi-ar fi placut sa incerc chiar eu aceasta experienta”, spune Toto Cutugno.

    Toto Cutugno va ajunge zilele acestea in Romania, artistul fiind invitat la Cluj-Napoca, unde ii va incanta pe fani cu cele mai iubite piese ale sale.

    Concertul este dedicat Zilei Femeii si va avea loc duminica, pe 13 Martie 2016, incepand cu ora 19.00.

    Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona de la casieria Salii Polivalente, de la Libraria Librarium Universitatii, de la agentia de bilete a Teatrului National, de la standul Ticketnet din Cora, de la standul Ticketevent din Iulius Mall, de la magazinele Orange, Vodafone, Diverta, Germanos, Inmedio, din agentiile TUI TravelCenter sau online de pe BILETOO.ro, BILETMASTER.ro, EVENTIM.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, TICKETNET.ro!

      ~~Concertul „TOTO CUTUGNO” va avea loc pe 13 Martie 2016 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Parteneri: Magic FM, Look TV, Romania Libera, Zile si Nopti, Agerpres, iConcert.ro, InfoMusic.ro, BestMusic.ro, Best-Event.ro, 220.ro, Reteaua Info-Sanatate, Rabbit Media, Monitorul de Cluj, Gazeta de Cluj, Ziua de Cluj, ILikeCluj.ro, DeCluj.ro, Cluj.com, Info Trafic, AdMirror, Spot Advertising, Open Times Advertising, Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, PMA Sign&Print, Cora, RMB InterAuto, Mercedes-Benz.~~

About Post Author

Lasă un răspuns