Dacă vrei să ai tot anul noroc în dragoste e suficient să săruţi persoana iubită sub vâsc la miezul nopţii, iar banii nu te vor ocoli dacă ai grijă să ai bani în buzunar şi să nu intri în noul an dator, scrie Libertatea.

Bani în buzunar. Este bine ca Anul Nou să vă prindă cu bani în buzunar pentru a avea parte de ei tot anul.

Monede în apă. În dimineaţa zilei de 1 ianuarie se pun monede în apă şi după aceea apa se foloseşte pentru a vă spăla pe faţă.

Fără datorii. Faceţi tot posibilul să nu aveţi nici un fel de datorii. Nu este cu noroc să începi anul dator faţă de cineva.

Bărbat brunet. Prima persoană care vă intră în casă după miezul nopţii, pe 1 ianuarie, trebuie să fie un bărbat înalt şi brunet, blonzii, roşcaţii şi femeile aduc ghinion.

Nu aruncaţi. Nu aruncaţi nimic din casă pe 1 ianuarie. Ar fi extraordinar să primiţi un dar oricât de mic.

Purtaţi roşu. Nu uitaţi să purtaţi ceva roşu, aduce noroc.

Mâncaţi peşte. Peştele, strugurii, rodiile şi lintea aduc bogăţie şi belşug în casă, tocmai de aceea nu trebuie să vă lipsească de pe masă.

Ce faceţi de Revelion? Se spune că ceea ce faceţi în noaptea de Revelion veţi face tot restul anului. Aşadar, mare atenţie cum vă comportaţi.

Deschideţi uşile. La miezul nopţii deschideţi toate uşile şi geamurile pentru ca noul an să intre în casă, atârnaţi o crenguţă de vâsc deasupra uşii şi săruta-ţi-vă partenerul sub ea.

Fără calendar. Aduce ghinion să puneţi pe perete calendarul nou înainte de 12 noaptea şi, de asemenea, să rupeţi ultima filă din calendarul vechi înainte de miezul nopţii.

Doar pahare cu soţ. Aruncaţi din casă, după miezul nopţii, toate paharele şi farfuriile desperecheate.

Noroc la naştere. Copiii născuţi în noaptea dintre ani vor avea noroc în viaţă.

Sursa: Realitatea

Lasă un răspuns