Alegerea unui loc pentru luna de miere nu este niciodată uÅŸoară, deoarece sunt atâtea ÅŸi atâtea variante, pentru buzunare mai înguste sau mai largi. AÅŸa că poate fi folositor de ÅŸtiut care sunt Luna iunie aduce oferte promoÅ£ionale pentru vacanÅ£ele din Turcia "" OraÅŸul Antalya este construit pe un platou stâncos, format de izvoarele naturale care străbat … destinaÅ£iile favorite ale soÅ£ilor proaspăt căsătoriÅ£i din alte părÅ£i ale lumii.

O întreagă industrie se bazează pe tot ceea ce presupune o nuntă, iar la capitolul destinaÅ£iilor pentru luna de miere, trend-urile se schimbă constant. SpecialiÅŸtii de la Honeymooner’s Review Guide au făcut un sondaj printre mirii americani ÅŸi au alcătuit un top 10 al celor mai preferate destinaÅ£ii de petrecere a vancanÅ£ei după nuntă.

 

"Hawaii"1. Hawaii

DeÅŸi sunt multe locuri exotice, Hawaii este numărul 1 în topul preferinÅ£elor din cauza faptului că este cea mai uÅŸor de vizitat insulă tropicală, unde nu este nevoie de paÅŸaport pentru cetăţenii americani.

Luna de miere în Hawaii înseamnă plaje cu nisip alb, vegetaÅ£ie luxuriantă, vulcani ÅŸi peisaje mirifice, combinate cu bogata cultură hawaină. Fiecare dintre insulele Kauai, Oahu, Maui, Lanai, Hawaii ÅŸi Molokai, are farmecul ei. Există activităţi ÅŸi pentru cuplurile care doresc relaxare ÅŸi pentru cele mai aventuroase. Variată este ÅŸi oferta de cazare – sunt hoteluri care îÅ£i taie respiraÅ£ia cu luxul lor, dar sunt ÅŸi locuri pentru cei cu buget restrâns.

 

"Mexic"2. Mexic

O Å£ară imensă, unde peisajele diverse pot satisface toate gusturile, la fel ca ÅŸi oportunităţile multiple de distracÅ£ie. Sunt centre elegante de relaxare pe coasta Baja, poÅ£i afla istoria mayaÅŸilor pe valea Oaxaca, viaţă de noapte, plimbări cu trenul prin canioanele maiestuase, excursii de shopping – toate se găsesc în Mexic.

Financiar vorbind, Mexicul este catalogat drept accesibil. Unele dintre cele mai bine cotate zone, precum Cancun, au oferte pentru toate buzunarele. Cu toate acestea, specialiÅŸtii recomandă o analiză atentă în prealabil la nivel de servicii. Unele hoteluri ieftine au probleme la calitatea restaurantelor.

 

"Jamaica"3. Jamaica

Pasiunea este inevitabilă în această insulă tropicală paradisiacă. Muzica ÅŸi dansul sunt patimile locale, aÅŸa că Jamaica este locul perfect pentru cei care caută viaţă de noapte non-stop, dar există ÅŸi complexuri all-inclusive pentru cei care doresc relaxare. Iubitorii de natură au la dispoziÅ£ie plimbări cu plute de bambus, precum ÅŸi excursii cu ghid la peÅŸterile sau cascadele din împrejurimi.

Principalele plaje sunt Montego Bay, Negril ÅŸi Ocho Rios, fiecare cu specificul său. Cele mai multe hoteluri au plajă privată, dar acceptă ÅŸi turiÅŸti din exterior, contra unei taxe. Astfel că un turist se poate bucura de plajele superbe ÅŸi dacă este cazat într-un loc mai ieftin. Jamaica nu este dedicată exclusiv turismului, aÅŸa că se pot găsi multe oferte convenabile.

 

"Santa4. Insula Santa Lucia

Insula Santa Lucia este un paradis al iubitorilor naturii. Cu două conuri vulcanice botezate „Pitonii" ÅŸi vegetaÅ£ie luxuriantă ce acoperă totul, este fundalul perfect pentru o vacanţă insulară. Activitatea vulcanică a creat câteva locuri unde se poate face baie în apă caldă, vulcanică, despre care se spune că are proprietăţi terapeutice. De asemenea, apele din jurul insulei sunt foarte curate, astfel că există viaţă marină abundentă, care face ca St. Lucia să fie locul perfect pentru scufundări acvatice.

 

"Bahamas"5. Bahamas

Cele peste 700 de insuliÅ£e din Bahamas sunt perfecte pentru cuplurile care caută varietate în luna de miere. Este o zonă ideală pentru plimbări în natură, romantism, izolare, distracÅ£ie, sporturi de apă ÅŸi lista poate continua. Pe suprafaÅ£a insulelor sunt tot felul de epave răspândite, plaje cu nisip fin pentru relaxare în timpul zilei ÅŸi cazinouri pentru amatorii de distracÅ£ie. Pentru cei care îÅŸi doresc agitaÅ£ie ÅŸi cazinouri – Cable Beach sau Paradise Island sunt cele mai bune zone.

Complexurile de lux, clasificate cu multe stele, sunt la tot pasul în Bahamas, dar se găsesc ÅŸi hoteluri micuÅ£e. Existând atât de multe oferte de cazare, Oferte speciale de vacanţă în mai ÅŸi iunie "" Lunile mai ÅŸi iunie sunt perfecte pentru o vacanţă la preÅ£uri mici. Există oferte atractive … preÅ£urile sunt competitive. Pentru o lună de miere cu buget mai strâns, agenÅ£iile de turism recomandă insulele mai mari, pentru a reduce cheltuielile de transport.

 

"Republica6. Republica Dominicană

Republica Dominicană a devenit o destinaÅ£ie apreciată ÅŸi accesibilă din punct de vedere al preÅ£urilor. Fiind o insulă destul de mare, care nu este orientată numai pe turism, se pot găsi oferte foarte bune – preÅ£ul per sejur la o cameră de hotel, mâncarea ÅŸi excursiile în zonă sunt destul de ieftine, comparativ cu alte insule exotice. De asemenea, există multe complexuri cu oferte all-inclusive pentru cupluri.

 

"Tahiti"7. Tahiti

Care este definiÅ£ia Paradisului? MulÅ£i spun că „Tahiti", cu multele insule disponibile, favoritele fiind Bora Bora ÅŸi Moorea. FrumuseÅ£ea naturii ÅŸi ospitalitatea polineziană, precum ÅŸi complexurile dedicate romantismului, fac ca insulele să fie perfecte pentru o lună de miere.

Bora Bora reprezintă fantezia unei vacanÅ£e insulare, un vis devenit realitate. Bungalourile deasupra apei sunt cele mai exotice oferte de cazare. Plaja Matira este cea mai frumoasă fâÅŸie de nisip din Bora Bora ÅŸi singura plajă publică, oferind vegetaÅ£ie luxuriantă ÅŸi priveliÅŸti spectaculoase. Una dintre cele mai plăcute experienÅ£e o reprezintă scufundările acvatice din lagună, datorită sutelor de specii de peÅŸti ÅŸi coralilor în culori ameÅ£itoare ce înconjoară insula.

 

"Fiji"8. Fiji

Fiji are tot ce trebuie pentru a completa imaginea insulei perfecte: plaje cu nisip fin ÅŸi alb, cu palmieri, munÅ£i împăduriÅ£i ce se scufundă în mare, briză tropicală ÅŸi multe locuri izolate de cazare de-a lungul a celor peste trei sute de insuliÅ£e. Iar din 1980, de când a fost lansat filmul „Laguna Albastră", Fiji a devenit unul dintre cele mai căutate locuri pentru petrecerea lunii de miere. La această ambianţă mirifică se adaugă ospitalitatea locuitorilor.

Fiji oferă o varietate de activităţi distractive, cum ar fi plimbări cu caiacul, scuba diving printre diversele forme de viaţă subacvatice, explorarea peşterilor calcaroase, croaziere in jurul insulelor sau simplă relaxare pe plajă.

 

"Italia"9. Italia

Å¢ara în formă de cizmă este prima opÅ£iune a americanilor pentru a petrece luna de miere în Europa, după ce mulÅ£i ani a fost pe primul loc în topul destinaÅ£iilor din întreaga lume. Nu este nimic surprinzător, având în vedere vestita bucătăria tradiÅ£ională, străduÅ£ele pline de istorie din fiecare oraÅŸ, sesiunile de shopping. Chiar dacă cei proaspăt căsătoriÅ£i sunt iubitori de artă, pasionaÅ£i de istorie, gurmanzi sau amatori de leneveală la plajă, Italia este decorul perfect pentru o poveste de dragoste.

Fie că este vorba despre VeneÅ£ia, Roma, FlorenÅ£a sau Sicilia, sunt foarte multe activităţi ce pot fi făcute în cuplu: degustări de vin sau culinare, plimbări prin sătuce cu fundal feeric, vizitarea vestigiilor sau privitul apusului pe una dintre faimoasele plaje.

 

 

"Maldive"10. Maldive

Dacă luna de miere trebuie să fie celebrarea iubirii într-un loc intim, retras de lume, cu un decor superb, atunci Maldive este un colÅ£ul perfect de natură. Excursiile pentru cupluri sunt chiar un mod de promovare al insulei, iar hotelurile pun la dispoziÅ£ie activităţi romantice precum cina la lumina stelelor, ghid pentru vizitarea împrejurimilor, excursii de pescuit în lagune. În afară de clasicele hoteluri, există bungalouri private, care sunt printre cele mai căutate.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns