Tom Keifer, liderul şi solistul formaţiei de glam rock Cinderella, va susţine un concert în premieră în România, în Hard Rock Cafe Bucureşti, pe 6 octombrie, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

          Tom Keifer ne va prezenta si piese de pe cel mai recent material discografic lansat in 2010, un disc foarte bine primit de public, exponential pentru talentul de compozitor al artistului.

     Tom Keifer este si un adevarat model de luptator, reusind sa isi depaseasca problemele survenite in urma paraliziei uneia dintre corzile vocale. Atunci cand se credea ca nu va mai putea reveni pe scena, Keifer a tinut sa contrazica toate predictiile negative si sa isi continue show-urile spectaculoase.

    Show-ul artistului va cuprinde atât piese clasice din repertoriul uneia dintre cele mai mari formaţii de glam rock, cât şi melodii atent selectate de pe albumul său solo, "The Way Life Goes".

    Cu peste 15 milioane de copii vândute până în acest moment, Cinderella rămâne una dintre cele mai reprezentative trupe glam rock, punându-şi amprenta asupra muzicii din anii 1980 şi având în palmares numeroase discuri de aur şi de platină.

    Trupa americană a fost remarcată pentru prima dată de Jon Bon Jovi, care a fost impresionat de timbrul lui Tom Keifer."The Way Life Goes", albumul solo al lui Keifer, a fost lansat în 2013 şi s-a bucurat de cronici pozitive, fiind considerat un disc ce denotă maturitate atât în ceea ce priveşte compoziţia pieselor, cât şi versurile şi interpretarea.

 

                                         

 

Mai mult decât atât, Tom Keifer a reuşit să se autodepăşească şi să îşi revină din multiplele intervenţii chirugicale pe care le-a suferit de-a lungul timpului, din dorinţa de a-şi recăpata vocea pe care a pierdut-o în urma paraliziei uneia dintre coardele vocale. "Gypsy Road", "Nobody’s Fool", "Don’t know what you got", "Shake Me" şi "Somebody Save Me" se vor auzi la Hard Rock Cafe în premieră în România, interpretate de Tom Keifer.

      Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro, la preturile de 120 de lei (cu loc la masa) sau 70 de lei (in picioare).

      In ziua evenimentului, biletele vor costa 140 de lei (cu loc la masa) si 80 de lei (in picioare). Cei care au cumparat bilete pentru concertul programat initial in clubul The Silver Church beneficiaza de acces cu loc la masa.

   De asemenea, le amintim spectatorilor ca pentru biletele cu loc trebuie sa isi faca si o rezervare telefonica in prealabil, apeland 021 206 6261.

Lasă un răspuns